Qaro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ten Rom nie został testowany na wersji "N", ale na "zwykłym" działa poprawnie i stabilnieNie ponoszę odpowiedzialności!Robisz to na własne ryzyko, ale jeśli postąpisz zgodnie z instrukcją nic się nie powinno stać.W razie kiedy nie zadziała - możesz przywrócić oryginalny rom za pomocą programy Samsung Kies link1: https://mega.nz/#!SU1TzThC!WlAljys3LHML2FzxV5t0hJZue_oeAa8kdbpydEjqHbs lublink2: http://www.mediafire.com/download/5oogqocr3fbklp8/TrendLite.zip (najpierw wrzuć CM11 & Gapps i TWRP na pamięć telefonu lub kartę pamięci) 1. Włączamy telefon w tryb download (vol- + home + power) (wcześniej włączamy debugowanie usb w ustawieniach programistycznych).2. Uruchamiamy Odina i załadowujemy w pole "AP" CWM.3. Czekamy chwilę.4. Klikamy Start.5. Po zainstalowaniu włączamy recovery (vol+ + home + power).6. Robimy Format data.7. Instalujemy TWRP przez CWM.8. Odpalamy TWRP (tak samo jak uruchamia się CWM (recovery) ).9. Włączamy wipe i advanced.10. Zaznaczamy cache, system i data i przeciągamy suwak.11. Kiedy się to zakończy klikamy na 'domek' i install.12. Wybieramy paczkę z CM11 (tą z plików, które podałem).13. Instalujemy.14. Kiedy się zainstaluje znów włączamy TWRP i instalujemy GAPPS.15. Po wszystkim uruchamiamy telefon. 16. Gotowe już mamy Android 4.4.4 na telefonie Samsung Galaxy Lite w czystej wersji. Tu daje wam filmik (i tak nie zrozumiecie bo po francusku, ale widać jak co robić macie):https://www.youtube.com/watch?v=YfhU1gVw92w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano11 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jak niby da się to zainstalować bez sdcard jak w cwm nie ma opcji instalacji z pamięci telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie da się, w tym problem jeśli mowa o urządzeniach galaxy trend (wszystkich) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano11 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 A da się przez te całe ADB sideload ? Sobie namieszałem jak to wszystko usunąć i wrócić do poprzedniego stanu, pokazuje mi cały czas że mam mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Spróbuj jak Twoje recovery wspiera sideload to powinno pójść ; Co masz na myśli powrót do poprzedniego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinqqqq Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Czy problem z filmami jest winą tej wersji czy może jest wymagany jakiś dodatkowy program. Chodzi o filmy na YouTube i innych stronach oraz o filmy z pamięci telefonu. Proszę o jakąś poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabGTlite Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Hej @cinqqqq mam podobny problem po wgraniu tego ROM-u. Też nie działa odtwarzanie filmów w ogóle. A aparat Ci działa? Edytowane 17 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Spróbujcie wyłączyć nakładki HW w ustawieniach programistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 nie mogę zainstalować TWRP. nie mam karty SD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A nie da sie sflashowac twrp za pomoca aplikacji flashify? Ja tak flashowalem niejednokrotnie, tyle ze na s5 i s4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi