DaRkShAdOw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jak w temacie otrzymałem taką propozycję ale nie wiem ile brać dopłaty, ile jej byście minimalnie wzięli? [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Już ci piszę.Pocket nie ma tak:-Mniejszy wyświetlacz-Mniej ram 300 z hakiem (512 w Xperii to już mało).-Brak gpu Xperia ma Andreno 200 Ale zawsze ma)-Gorszy aparat-Mniejsza bateriaOgólnie szczerze odradzam zamieniać Xperia e za coś takiego (telefon podobny do Galaxy Y parametrami).Półka niżej.Chcesz coś lepszego z podobnej półki bierz S1 (duże wsparcie deweloperów), LG E610 (to samo co przy S1, plus już nad cm 12 pracują).Szczerze odradzam.Ale jak już się uprzesz to min 70 zł dopłaty ja bym przynajmniej wołał.Tyle z mojej strony.Sam mam e i w życiu bym jej za takiego galaxy nie zamienił.Za wady które wymieniłem dyskwalufikują ten telefon w moich oczach.Tyle z mojej strony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Xperie kilka razy chciałem rozwalić o ścianę, bo zamulal wieszał się, pogodziłem się ze na żadnym z nich nie pogram chodzi mi o to aby działał fb, Tapatalk, poczta,Rom toolbox pro, dobrze by było jakby messenger i to chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Xperie kilka razy chciałem rozwalić o ścianę, bo zamulal wieszał się, pogodziłem się ze na żadnym z nich nie pogram chodzi mi o to aby działał fb, Tapatalk, poczta,Rom toolbox pro, dobrze by było jakby messenger i to chyba tyleJak masz wgrany standardowy jb to i pewno że zamulić mulić.Ja będę bootloader łamać i wgrywać cm 10 z kernelem oc.To telefon odżyje.Miałem Galaxy y więc wiem co piszę.Może i działa trochę szybciej (starszy Android 2.3)Ale po czasie też zacznie mulic.Chcesz coś co nie muli kup nexusa, nową moto.Z takich tanich to Albo S1 albo LG E610 (bo jest wersja L5 II ale zero wsparcia deweloperów ma). No ale zrobisz jak będziesz chciał.Ją tylko piszę swoją opinie bo Galaxy y (ta pierwsza wersja) to prawie identyczny model jak ten pocket.Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Galaxy y też miałem chodzi mi żeby trochę kasy ogarnąć i coś taniego na OLX kupić narazie mam 80zł (xD) więc trochę nazbieram tak ze150 i.jakiś się znajdzie xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Galaxy y też miałem chodzi mi żeby trochę kasy ogarnąć i coś taniego na OLX kupić narazie mam 80zł (xD) więc trochę nazbieram tak ze150 i.jakiś się znajdzie xfRób jak uważasz.Lumie są w miarę tanie 520 itp.I działa to naprawdę dobrze i nie tnie jak w Androidzie (na wp 8.1)Tylko mało aplikacji jest na nie.Dla mnie zbyt zamknięty system.I brak aplikacji doskwierał to swoją 520 sprzedałem.Ale fb i reszta śmiga aż miło.Także polecam rozważyć tą opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ja bym się wymienił za dopłatą 20zł-40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi