0xFF Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dotknął mnie problem dość stary, ale nie znalazłem niestety rozwiązania.Po restarcie, giną ikony z "homescreena", aplikacji przeniesionych na kartę SD.Da się to jakoś rozwiązać, czy "ten typ tak ma" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 0xFF Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chyba to poprawili. Po ostatniej aktualizacji nic nie ginie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 to ogólnie wada customów, customy tak mają, spróbuj innego launchera wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
0xFF
Dotknął mnie problem dość stary, ale nie znalazłem niestety rozwiązania.
Po restarcie, giną ikony z "homescreena", aplikacji przeniesionych na kartę SD.
Da się to jakoś rozwiązać, czy "ten typ tak ma" ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi