Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Co myślicie o takim rozwiązaniu w samochodzie? Zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Można w czasie jazdy grać w Wściekły Ptaki xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wszystko fajnie się zapowiada jednakże co będzie za 20 lat? Czy nadal będzie tak popularny ten system? Z tego co mi wiadomo to do poprawnego działania jest potrzebne połączenie z telefonem. Jeżeli ten system przetrwa 20 lat to i nasze forum przetrwa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Windows siedzi na półkach sklepowych ponad 30 lat. Myślę, że Android będzie dalej wspierany. Po co porzucać system, który kontroluje większość smartfonów i tabletów?A jeśli andek będzie siedział w autach, to na pewno zastąpi nawigacje samochodowe. Chciałbym zobaczyć takie rozwiązanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 poza tym, to jedna z dystrybucji linuxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 NIe mogę się doczekać aż ludzie zaczną tu się pytać jaki samochód ma lepsze wsparcie CM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wiecie co? nurtuje mnie pytanie, kiedy i czy wgl wyjdzie Cyanogen os/mod na inteligentne zegarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Peli nie wiem czy można zaliczyć androida do linuxa. On tylko bazuje na jego kernelu. Cała reszta nie ma nic wspólnego. Nawet budowa jest całkiem inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyzbrazzers Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Fajne rozwiązanie Gorzej jak ktoś shackuje samochód (jeb w drzewo) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 i bez Androida da się zhackować samochód, w USA już coś takiego zrobili ;| Wszystko w warunkach kontrolowanych, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 [Problem] Ucegliłem samochód. Już to widzę. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dead_beat Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja jestem w trakcie robienia u siebie takiego moda: Kolega już to zrobił (jego wideo)Mod polega na swapie oryginalnego ekranu nawigacji, która w Polsce jest nieprzydatna, na tableta, akurat 7" tam ładnie wchodzi. Nie zależy mi na car-audio z tableta, ale na https://www.google.pl/maps przy codziennej jeździe są naprawdę niesamowitym ułatwieniem, bo wiem, że jak każą jechać na około to warto tak pojechać ;-) Denerwuje mnie doklejanie telefonu do szyby skoro mam ekran, który zaświeca się na chwilę a później widzę tylko strzałkę na białym polu. Jak zobaczyłem jak u niego to działa, to naprawdę jestem pod wrażeniem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @dead_beat całkiem fajne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @dead_beat szacun do kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kolega z ucegleniem auta mnie doprowadził do płaczu... Ze śmiechu xdJeszcze kilka problemów jakie by były xD[Poradnik] Jak wgrać custom recovery do malucha (xd) [Poradnik] Jak zwiększyć konie mechaniczne przez wgrywanie kernela [Poradnik] Root auta poprzez Kingo Android Root 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Poprawna nazwa tematu: [Model auta] Problem/poradnik, np. [Audi A4] ClockWorkMod v 6.0.5.1[emoji14] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Niezła beka. TWRP na syrenę, CWM na poloneza, Philz touch recovery na żuka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 I jeszcze uszkodzona partycja boot, bo samochód nie chce odpalić. :') 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Silnik akurat jest mechaniczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Skoro lodówka jest shackowana to teraz trzeba samochód! Jak dla mnie to po części jest dobre rozwiązanie dla np. niewidomych ale co z ludźmi starszymi?Przy czym jak dla mnie to to może byc nie odłączna część samochodu. Radio MP3 navigacja i filmy w jednym małym czymś :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 No cóż myślę ,że Android został już dawno wykorzystany w niektórych samochodach. Zawsze miałem na myśli to ,że interfejsy samochodów bazują na Andku. Ale nie wiem jak musieli go odchudzić by był już gotowy po odpaleniu auta. Zwykły Android chwilkę się odpala. Raczej są na Linuxie ,ale zawsze można pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peti Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Toyota Corolla z 2014 roku, Samsung Galaxy S4 lub S5 połączyć funkcją MirrorLinkCzy komuś się udało?Czytałem i tylko działa z S3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Chciałem napisać podobne pytanie. Widziałem apke automate, ale jakoś nie chciała współpracować. Na urządzeniach z root można kilka funkcji włączyć jak automatyczne włączenie telefonu po podłączeniu urządzenia do prądu, czy wyłączenie po określonym czasie jak ładowanie się zakończy. Jednak te rozwiązania dalekie są od oczekiwanego efektu bo czas ładowania systemu do najkrótszych nie należy, a i radio FM nadal ręcznie trzeba włączyć. Więc czy jest może jakaś apka lub system ??wyklepane z fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi