Zacksu22 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak w temacie.Bo brat kupił dziś ten telefon z brakiem możliwości odblokowania bootloadera (o dziwo simlocka nie ma w tej sp).Chciałby bardzo jakiś najlepiej cm 12 co by działał stabilnie ma tym telefonie i bateria trzymała przyzwoicie.Aczkolwiek inne dystrybucje customów też są brane pod uwagę.Jak wyjdę ze szpitala to będę robić ten telefon wraz ze swoją Xperią E.Co polecacie?Zależy mi żeby Rom działał szybko był bez zbędnych śmieci.Na zablokowany bootloader.I bateria dobrze trzymała.Ktoś coś?Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Popraw temat kolego,Co do romów, to tylko bazujące na oryginalnym kernelu, czyli stocki po usprawnieniach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Popraw temat kolego,Co do romów, to tylko bazujące na oryginalnym kernelu, czyli stocki po usprawnieniach itp No zmieniłem tytuł już Ale dalej został taki sam jak na początku dziwne.W każdym razie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 nie na taki ;_;[model urządzenia] tytuł problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 nie na taki ;_;[model urządzenia] tytuł problemuDzięki za edycję nazwy.Bo przez tapatalka próbowałem (chwilowo brak dostępu do PC).I niby edytowało.Ale wciąż ta sama nazwa była.Eh ta aplikacja co raz gorzej działa z wersji na wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie.
Bo brat kupił dziś ten telefon z brakiem możliwości odblokowania bootloadera (o dziwo simlocka nie ma w tej sp).
Chciałby bardzo jakiś najlepiej cm 12 co by działał stabilnie ma tym telefonie i bateria trzymała przyzwoicie.
Aczkolwiek inne dystrybucje customów też są brane pod uwagę.
Jak wyjdę ze szpitala to będę robić ten telefon wraz ze swoją Xperią E.
Co polecacie?
Zależy mi żeby Rom działał szybko był bez zbędnych śmieci.
Na zablokowany bootloader.
I bateria dobrze trzymała.
Ktoś coś?
Będę wdzięczny za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi