Witam, mam problem z moja xperia z1. Miałem 28% (zapomniałęm że mam tak mało) Wszedłem w twrp (recovery) zainstalowałem cyanogenmod 12.1 i było że sukces. Potem od razu zainstalowałem gapps ale było failed dlatego kliknąłem reboot żeby wgrać nowe gappsy na sd. Odkąd kliknałem reboot czarny ekran i nie moge go włączyć. vol+ i vol- działa po podłaczeniu do pc. Gdy podłączam do ładowarki mruga mi na czerwono dioda, gdy klikne power podczas ładowania to czerwona dioda jest tak długo jak trzymam power. Na necie czytałem żeby poczekać 30min i spróbować albo poczekać 8 godzin i spróbować. Ktoś pomoże?
Pytanie
mentos982
Witam, mam problem z moja xperia z1.
Miałem 28% (zapomniałęm że mam tak mało)
Wszedłem w twrp (recovery) zainstalowałem cyanogenmod 12.1 i było że sukces. Potem od razu zainstalowałem gapps ale było failed dlatego kliknąłem reboot żeby wgrać nowe gappsy na sd. Odkąd kliknałem reboot czarny ekran i nie moge go włączyć. vol+ i vol- działa po podłaczeniu do pc. Gdy podłączam do ładowarki mruga mi na czerwono dioda, gdy klikne power podczas ładowania to czerwona dioda jest tak długo jak trzymam power. Na necie czytałem żeby poczekać 30min i spróbować albo poczekać 8 godzin i spróbować. Ktoś pomoże?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi