Jakub Mendalka Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam Otóż zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu od Sony i mam na uwadze Z2 i Z3. Warto jest wydać więcej kasy za te niewielkie zmiany jakie są w Z3 a Z2. Oczywiście brakowałoby mi pieniędzy do Z3 i musiałbym dozbierać jeszcze z około 300 zł. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z2 jest bardzo dobrym telefonem, jak dla mnie to Z2 by wystarczyła, jednak zobaczymy co powiedzą inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/8033/9380/0/0/ http://www.mgsm.pl/pl/miarka/8033/9380/ Najlepiej sam sobie odpowiedz na to pytanie Wyżej masz linki Powinny One Ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mam Z1 Compact kolezanka Z3 Compact i sie zbytnio nie różnią .. Pamięć wewnętrzna ta sama .. No procek na korzyść Z3 itd. Ja bym brał Z2 na twoim miejscu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Z2 zdecydowanie. Nie opłaca się kupować Z3, bo nie ma w niej wielkich zmian (praktycznie w ogóle nie ma) względem Z2. Ekran ten sam, aparat ten sam, pamięć RAM i ROM ta sama. Procesor ten sam, tylko wyżej taktowany w Z3. Nie opłaca się i KONIEC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 @Kelan jedynie co różni Z2 od Z3 to procesor Z2 posiada procesor Qualcomm Snapdragon 801 8974AB 2,3GHz, a Z3 posiada Qualcomm Snapdragon 801 8974AC 2,5Ghz... Szału to nie robi, no ale...@Jakub Mendalka Myślę, że też bym wybrał na Twoim miejscu kolego Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 801 to 801, po prostu mają inne taktowania tak jak to zresztą powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tak czy siak Z2 i Z3 prawie tylko nazwą się różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Posiadam Z2 moja dziewczyna Z3 niczym się nie różni w codziennym użytkowaniu. Mega plus za baterie która spokojnie trzyma dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jakub Mendalka Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zakupiłem z2 dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jakub Mendalka
Witam
Otóż zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu od Sony i mam na uwadze Z2 i Z3. Warto jest wydać więcej kasy za te niewielkie zmiany jakie są w Z3 a Z2. Oczywiście brakowałoby mi pieniędzy do Z3 i musiałbym dozbierać jeszcze z około 300 zł.
Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi