Zacksu22 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jak w temacie. Ktoś może coś wie na ten temat? Bo na xda developers niestety nic nie znalazłem. A może da się wgrać customa z jakiegoś innego taba? Parametry tabletu to:Procesor : MediaTek MT8317T Dual Core 1,20 GHz GPU : PowerVR SGX531Wyświetlacz : 7 cala 512 RAM Będę wdzięczny za pomoc. Bo na Stock romie mi z deczka zamuli. Zrobiłem swap 200mb i jest lekka poprawa. Ale to jeszcze nie to.Update. Zgłupiałem z deczka. W specyfikacji na mgsm pisze inaczej. A cpuz pokazuje mi to. Tylko grafika się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 root, seeder,link2sd, no-frills CPU control i tele przyspieszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 root, seeder,link2sd, no-frills CPU control i tele przyspieszony Root jest, procesor też podkrecony. Link2sd mnie nie interesuje. Jeszcze tego seedera zobaczę i ewentualnie fly-on moda. Jakby ktoś miał jakieś propozycje jak jeszcze przyspieszyć mojego tableta. To niech śmiało pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 link2sd w sensie żeby odinstalować systemowe apki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 link2sd w sensie żeby odinstalować systemowe apki Dziękować za pomoc.Jak wyjdę ze szpitala to się tym pobawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie. Ktoś może coś wie na ten temat?
Bo na xda developers niestety nic nie znalazłem.
A może da się wgrać customa z jakiegoś innego taba?
Parametry tabletu to:
Procesor : MediaTek MT8317T Dual Core 1,20 GHz
GPU : PowerVR SGX531
Wyświetlacz : 7 cala
512 RAM
Będę wdzięczny za pomoc.
Bo na Stock romie mi z deczka zamuli.
Zrobiłem swap 200mb i jest lekka poprawa.
Ale to jeszcze nie to.
Update.
Zgłupiałem z deczka.
W specyfikacji na mgsm pisze inaczej.
A cpuz pokazuje mi to.
Tylko grafika się zgadza.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi