PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam, był już na forum temat z grami multiplayer a co powiecie na singleplayer?no więc, ja zacznę pierwszy z gier singleplayer grywam sobie w Half Life na fonie, Half Life 2 oraz episody na PCjak i Medal of Honor 2010 ale raczej częściej gra mój brat w to xDa w co wy gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Kerbal Space program 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ja kiedyś grałem(grałem to mało powiedziane, spędzałem na tych grach całe dnie i noce jak sie dało) w ShadowgunDeadzone i SAMP, teraz gram w Asphalta 8 na PC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dark Racing 2.0 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Asphalt 8 na telefoniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Na telefonie w Dragon Hills oraz Monument ValleyZa***iste gierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi