Karol Augustyn Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 WitamPostanowiłem stworzyć tabele która będzie zawierać wszytskie komendy w ADB i ich omówienie,oczywiście po Polsku :-P I tu mam pytanie do was,jak to oceniacie??Co byście zmienili,co mam źle?O Logcat'cie i ADB Shell robie osobną tabelkeDziękuje za każdy komentarz :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajnie by było dodać w formie tekstowej na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na facebooku już Ci pisałem o trybach recovery i bootloader, no i fastboot, albo mnie nie posłuchałeś, albo wstawiłeś starą wersję pliku. poza tym, "dodawanie końcówki .jp" ? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Augustyn Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 PawilniakDodam jak tylko upewnie się że wartość merytoryczna jest w 100% poprawnaDasiekMożliwe że dodałem jeszcze starą wersje,ale jeszcze się z tobą na fejsie ugadam :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Augustyn Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 DasiekWysłałem Ci na fejsie wiadomość,odpisz jak możesz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Panowie takie sprawy załatwia się prywatnie . Forum to nie folwark 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Fajnie by było dodać w formie tekstowej na forum [emoji4]Jutro to zrobieTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi