Zacksu22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Do napisania tego poradnika skłoniło mnie PW od jednego użytkownika tego forum.Zapytał on jak zrobić by zwiększyć partycję systemową na instalację aplikacji.Że mi się udało i nie ubiłem przy tym telefonu to się podzielę. Więc tak potrzebne nam będą:-SP Flashtool -Plik Repartycji do ZTE-Oryginalny System od ZTE-Recovery-Custom Rom KitKat Wszystkie potrzebne pliki znajdziecie na moim koncie mega pod tym Adresem.https://mega.nz/#F!lFQ2DYhK!vZHxhoE2d3FVIXBkJJo9ag Nie będę się zbytnio rozpisywać co i jak.Bo flashowanie ZTE jest proste.Napiszę w skrócie.Więc tak:-Wgrywamy oryginalny system SP Flashtoolem ten od ZTE (z krzaczkami i Angielskim on jest).-Wgrywamy recovery-Wgrywamy plik repartycji-Wgrywamy KitKata przez recovery I wszystko.Oczywiscie nie biorę odpowiedzialnosci za uszkodzone telefon (jakby co).Wszystko wykonujecie na swoją odpowiedzialnosc. Tyle z mojej strony.Jakby ktoś miał pytania. To pisać chętnie odpowiem, jak znajdę chwilę czasu.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Do napisania tego poradnika skłoniło mnie PW od jednego użytkownika tego forum.
Zapytał on jak zrobić by zwiększyć partycję systemową na instalację aplikacji.
Że mi się udało i nie ubiłem przy tym telefonu to się podzielę.
Więc tak potrzebne nam będą:
-SP Flashtool
-Plik Repartycji do ZTE
-Oryginalny System od ZTE
-Recovery
-Custom Rom KitKat
Wszystkie potrzebne pliki znajdziecie na moim koncie mega pod tym Adresem.
https://mega.nz/#F!lFQ2DYhK!vZHxhoE2d3FVIXBkJJo9ag
Nie będę się zbytnio rozpisywać co i jak.
Bo flashowanie ZTE jest proste.
Napiszę w skrócie.
Więc tak:
-Wgrywamy oryginalny system SP Flashtoolem ten od ZTE (z krzaczkami i Angielskim on jest).
-Wgrywamy recovery
-Wgrywamy plik repartycji
-Wgrywamy KitKata przez recovery
I wszystko.
Oczywiscie nie biorę odpowiedzialnosci za uszkodzone telefon (jakby co).
Wszystko wykonujecie na swoją odpowiedzialnosc.
Tyle z mojej strony.
Jakby ktoś miał pytania. To pisać chętnie odpowiem, jak znajdę chwilę czasu.
Pozdrawiam
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi