NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Google dość szybko poinformowało "nas" o nowym wariancie systemu jakim ma być Android M.Wydaje mi się, że to przez błędy w systemie i nowa wersja ma to poprawić (ale to moje domysły) Pojawiły się pierwsze screeny wstępnej wersji Android M, jak widać na screenach dużo się nie różni od Lollipopa. Użytkownicy Nexusów już mogą zainstalować sobie nową wersje systemu. Oczywiście jest to wersja rozwojowa. Końcowa może dużo różnić się od tej, którą prezentują screeny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A ile różnił się ICS od JB? : D Ogólnie jestem zdaniem, żeby android wyglądał w każdej wersji tak samo (najpięknieszy był w 2.3, choć z LP niczego sobie). Podobno przez Mke telefon wytrzymuje 1/3 więcej, ciekaw jestem tylko co i jak z tym (bo zapewnie czyściutki tak ma, a ten od szajsunga, lg i sony z nakładkami padnie szybiej) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Powiem Ci, że na moim Note 3 bateria dłużej wytrzymuje na zmodyfikowanym stock firmware niż na romach opartych na Lollipopie. I znajdź mi wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czy na pierwszym screenie jest M&M's? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 @neo - optymalkzacja, kernel, funkcje, serwisy... przyczyn jest duzo. @up - a ja czytalem ze to bedzie Milkshake. :& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A nie Muffin ? Wszystkie nowe romy są.. optymalized battery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tylko czekać na CM 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 no właśnie chociaż żeby się bardziej różnił od lollipopa, bo rozumiem 5.0, 5.1, 5.5 mogą wyglądać tak samo ale 5.0 i 6.0? trochę przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pomysły się kończą na wygląd interfejsu. No co mogą dać innego? Niebawem go upodobnią do WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Google może czymś nowym nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 oby [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na takie wsparcie to możemy liczyć od Cyanogenmoda.Od producentów.. no nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Od Google będzie pewnie to samo co z L-ką - mocny smartfon lub tablet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Oby M'ka pozytywnie zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Oby jak najprostsza budowa. Więcej portów by się robiło, może i na te mniej znane telefony...Pomarzyć można. :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Marzenia się spełniają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi