DusieK Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Greenify to niewielka aplikacja, która moim zdaniem i wielu innych osób powinna fabrycznie znajdować się jako opcja w systemie Android. Pozwala ona na szybkie wyszukanie, a następnie hibernowanie wybranych aplikacji w celu oszczędzania energii. Moduł musimy jednak pobrać z Sklepu Play Jak korzystać z modułu:1. Aktywujemy modul w Xposed2. Gdy wchodzimy w aplikacje Greenify pojawi sie cos takiego 3. Naciskamy na samej gorze po prawej stronie "+" i pojawi sie takie cos 4. Wybieramy dowolna aplikacje i na samym dole klikamy w "ptaszka" w zielonym koleczku 5. Brawo .. aplikacja zostala zahibernowana Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dasz rade opisac, jak z tego korzyatac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mogę spróbować ale to jtr Temat zaktualizowany przepraszam ze dopiero teraz ale sprawy prywatne .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak dla mnie Greenify jest do niczego. Zabija aplikacje działające w tle, ale sama zabiera RAM. Coś w stylu Task Killerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Można ustawić, by aplikacje nie zachowywały aktywności... Automatycznie od razu są wyłączane...I z tego co wiem, to po kiego pisać w temacie Xposed, jeśli apka działa nawet bez modułu xposed... Instaluje się, prawa roota daje i tyle... Jak dla mnie Greenify jest do niczego. Zabija aplikacje działające w tle, ale sama zabiera RAM. Coś w stylu Task Killerów. Słucham?!!Aplikacja działała na moim byłym dawnym Samsungu Galaxy Trend GT-S7560 [*] i nie było narzekania na wzgląd RAMu, bo po prostu oczyszczało Greenify z tego i owego...A RAMu lepiej nie zoptymalizujesz... Posiadasz GT-S5830, który ma na pokładzie 384MB RAMu... Wgraj inny system, wyczyść telefon, wgraj CyanogenMod'a, COKOLWIEK! Tylko nie oceniaj apki w ten sposób, bo to wina modelu telefonu, nie apki Apka działa płynnie, miód malina... Nawet jeśli to lepiej zatrzymać te 30MB RAMu na apkę, niż trzymać 5 razy tyle więcej poprzez inne aplikacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ta aplikacja dziala poprawnie jako modul Xposed, tylko nie ma jej w zakladce pobierania .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jeśli tak, to przepraszam, mój błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ale po części masz rację .. ta apka tez działa bez modułu xposed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Z Xposed, czy bez - i tak spełnia swoją powinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Szczególnie na takim telefonie jak galaxy trend dobra .. koniec tematu nie róbmy off-topicu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja osobiście wolę zatrzymać aplikacje w ustawieniach i mieć spokój, niż Greenify ma cały czas być włączone, mam słabszy telefon, więc dla mnie liczy się każdy MB RAMu, tak jak mówiłem, zbędny moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tylko, że w ustawieniach to prędzej czy później samo się jeszcze raz włączy, np. takowy Facebook. Po to jest ta apka, by blokowała powtórne włączanie się aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukkiller Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ja ją używałem na S III i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Też polecam, z Xposed działa nieco lepiej, ale nawet bez roota potrafiła zdziałac cuda na moim SM Core Plus. A jak mam roota i Xposed to już jest miodzio (: polecam tym, co są uczuleni na małą ilość wolnego ramu (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi