DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Moze by tak wydać wcześniej tą testowa wersję z powodu wakacji lub zdradzić kilka szczegółów wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jest jeszcze nieskończona, wymaga paru usprawnień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Powodzenia w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mod w Wersji 1.5 jest dostępny, miłego testowania ; )Radzę przeczytać licencje podzczas instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zaraz go pobiore i przetestuje szkoda że po rozsunieciu paska stanu ta belka jest przezroczysta Niestety .. wql mnie ta wersja jest gorsza od poprzedniej .. bardzo mocno sciol mi telefon .. żadne aplikacje się nie usunęły jak to było w 1 wersji (po wgraniu romu przez CWM i TWRP) .. niestety powrót do stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexters Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mod mi się podoba, zainstalowałem ten lockscreen, co go podałeś w licencji i teraz fon wygląda zarombi...cie . Jednak musisz coś zrobić żeby po rozwinięciu panelu powiadomień ten statusbar znikł, bo przezroczysty wygląda do dup... Ogólnie mod mi się podoba i czekam na następną jego wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dzięki Dexters za twoją recenzję, postaram się żeby ten problem znikł. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexters Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Spoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mod Theme S w wersji 1.5.1 dostępny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jakie zmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Parę udoskonaleń. Jedną zmianę widać na ostatnim screenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zaraz pobiore i zobacze Hmm .. no fajnie .. tylko te dwie rzeczy na screenach (chodzi o pasek statusu) przydały by się do poprawy a bd idealnie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Bardzo ładnie to wygląda W ręku można poczuć przez chwilę, że się ma produkt z najwyższej półki Podoba mi się ta opcja Jutro koleżanka daje mi smartphona, bym jej takie cuś wgrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzięki za opinie Skuchacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To ja dziękuję Ci za Moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Macie może linka do tego recovery 5.5.0.4? bo ja coś nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 @DeStR0y proszę bardzo http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2345-gt-s7560-clockworkmod-5504-clockworkmod-6/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jak w cwm biorę choose zip from sdcard to pojawia mi się E:Can't mount /sdcard/. tak samo jest jak wezmę choose zip from internal sdcard tylko wtedy zamiast /sdcard/ mam /emmc/... pomocy ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 weź przez adb sideload albo z innym cwm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 podczas instalowania twrp w odinie pojawia mi sie:<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..<ID:0/005> File analysis..<ID:0/005> SetupConnection..<ID:0/005> Can't open the serial(COM) port.<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)co dalej? ;_:dodam że w międzyczasie zainstalowałem adb sideload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 zmień port USB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 trzeba było w kies na nowo zainstalować sterownik i już śmiga edit: jednak nie śmiga, chciałem włączyć adb sideload i oczywiście failed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 stery do adb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ooo stary, już wszystko jest piknie xDDD ja chciałem przez adb bo nie mogło mi odczytać karty w twrp.. więc pobrałem minitool partition i sobie ogarnąłem format inny i juz wszystko śmiga xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mod Theme S w wersji 1.9.0 Dostępny !!!Changelog dostępny podczas instalacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi