Zacksu22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Sony Xperia E4 RootInstrukcja:Pobieramy plik apk stąd i go instalujemy https://m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Fapp.box.com%2Fs%2Ft0lh38v0wte5q3tav94e KingRoot(Android)3.4.1.155-As-3.3.1_105001.apkOdpalamy klikamy na zielone kółeczkoKlikamy cały czas nextRestartujemy urządzenieCieszymy się rootemTestowałem na swojej Xperii E4 E2105 z softem 4.4.4 kompilacja 24.0.A.3.8Więc na tym sofcie działa na 100%Telefon z PlusNie odpowiadam za uszkodzone telefony ani za ewentualne inne szkody.Wszystko robisz ba własną odpowiedzialność. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez PeliKan Poprawione wizualnie.~Pawliniak Zmiana nazwy z Xperi E3 na E4~ PeliKan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 zaraz zaraz, w tytule xperia e4, a w opisie e3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Aktualizacja. Uwaga! Aktualizacja softu do wersji 24.0.A.5.14Pozbawi nas roota. I na chwilę obecną nie ma możliwości rootowania softu 24.0.A.5.14Także przed aktualizacją Proszę pomyśleć czy wolicie mieć najnowszy soft czy roota. Tak mi ludzie donieśli na innym forum na którym się udzielam. To myślę że warto dodaćTyle z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 jeśli jest możliwość wgrania custom recovery to root jest zawsze dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 jeśli jest możliwość wgrania custom recovery to root jest zawsze dostępny [emoji14]Recovery nie ma nawet na tą Xperie, a ty custom Roma chciałbyś wgrywać? To jeszcze zbyt nowy telefon jest. I deweloperzy dopiero zaczynają się nim bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BeSeriousX Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 To ja bym chciał, się dowiedzieć czy komuś się udało już za pomocą Kingo Root'a to ogarnąć na 24.0.A.5.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A inne programy do rootowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 PeliKan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Sony Xperia E4 Root
Instrukcja:
Testowałem na swojej Xperii E4 E2105 z softem 4.4.4 kompilacja 24.0.A.3.8
Edytowane przez PeliKanWięc na tym sofcie działa na 100%
Telefon z Plus
Nie odpowiadam za uszkodzone telefony ani za ewentualne inne szkody.
Wszystko robisz ba własną odpowiedzialność.
Poprawione wizualnie.~Pawliniak Zmiana nazwy z Xperi E3 na E4~ PeliKan
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi