krolm100 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 WitamPosiadam kartę w Plusie i chciałbym się przenieść, tylko nie wiem gdzie Najważniejsze kryterium przez które odchodzę od Plusa to to, że muszę doładowywać konto co jakiś czas niezależnie od tego ile mam jeszcze środków i chciałbym żeby w nowej taryfie nie było tego limitu. Raczej nie korzystam z Internetu poza wi-fi, liczy się dla mnie koszt połączeń i SMS-ów. Operator też musi mieć w miarę dobry zasięg (nie gorszy od plusa), gdyż mieszkam na wsi. Jestem uprzedzony do Orange wkurzają mnie ich sim-locki, nikt inny tego już nie stosuje. Jesteście w stanie mi coś polecić, z jakich taryf wy korzystacie ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ale wszędzie się doładowuje konto.Jeżeli masz abonament - to trzeba go opłacić. Taka zasada. Może rozejrzyj się za njumobile. A ty masz telefon na kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 tak, mam telefon na kartę, abonamentu nie chcę. Chodzi o to, że w plusie jak doładuję np za 50 zł to po 3 miesiącach muszę znowu to zrobić mimo środków na kącie, wiem, że u innych operatorów tak nie jest, można doładować konto dopiero jak się skończą środki na nim. Njumobile należy do Orange, a jak już pisałem jestem zrażony do tej sieci, niemniej jednak dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Play oferta konto ważne przez rok po każdym doladowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 każda nowa karta prepaidowa mi niedawno przysłali free sim w rachunku od neta i tam mam konto ważne na zawsze za 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Vergin Mobile 29 zł nielimitowane rozmowy, nielimitowane sms/mms, 2GB internetu jak wykorzystasz to zmieszają transfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Plush jest nawet dobry Ps. Dodam ze fajnie sie z nim pisze na FB [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor tematu zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 jeszcze żyje Dzięki za wszystkie odpowiedzi, w ten weekend postaram się ogarnąć wszystkie oferty i napiszę na co się zdecydowałem.ps. system powiadamiania o odpowiedziach nie działa na tym forum zbyt dobrze, chyba, że źle zaznaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 musisz obserwować temat, a domyślnie przy tworzeniu tematu jest to wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi