Pawliniak Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 WitajcieMałymi krokami zbliżamy się do pięknej liczby 65.000 użytkowników. Po przekroczeniu tej liczby poznamy zwycięzce. Co i jak w kilku punktach. 1. Tylko jedna osoba otrzyma nagrody którymi są:Cardboard https://www.google.com/get/cardboard/PowerbankLosowy produkt z naszego sklepuKabel OTG2. Uczestniczyć może każdy oprócz mnie - > @Pawliniak 3. Nagrody zostaną wysłane do losowej osoby 4. Wymagania do uczestniczenia w konkursiemin 40 postów na forummin 6 osób zaprosić z linku ref dostępnego na stronie głównej po prawej stronie oraz http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=referrals&area=logs (muszą się zarejestrować)po spełnieniu dwóch wyżej wymienionych wymagań na facebooku polub, udostępnij i skomentuj wpis prowadzący do tego tematu swoim nickiem. Wtedy przeprowadzę sprawdzenie i dopiszę do osób uczestniczących w losowaniu5. Osoby które zakwalifikowały się do losowania@basematthew @pawel7423 @seelvinho @DaRkShAdOw @PeliKan @DusieKx3 @nick @nick @nick @nickW razie pytań proszę pisać w tym temacie! Wynik podany będzie tego dnia kiedy uzyskamy 65.000 użytkowników!wymagane 10 osób do losowania 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 [*]min 10 osób zaprosić z linku ref dostępnego na stronie głównej po prawej stronie oraz http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=referrals&area=logsdopisz ze mają się zarejestrować, bo zaprosić, to (wg mnie) znaczy,że mają wbić tutaj i tyle, a o rejestracji nic niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ^up ja jakoś ogarnąłem ze muszą się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ^up ja jakoś ogarnąłem ze muszą się zarejestrować nie każdy taki mądry XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @DaRkShAdOw dopisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 6 osób ode mnie na pewno zarejestrowane, polubione, udostępnione i na fb komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @pawel7423 zostałeś zakwalifikowany do konkursu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Sądzę, że spełniłem wszystkie warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @seelvinho zostałeś zakwalifikowany do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 warunki spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @DaRkShAdOw zostałeś zakwalifikowany do konkursu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wszystkie warunki zostały spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @PeliKan zostałeś zakwalifikowany do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czy punkt dotyczący Facebook'a jest wymagany? Pytam bo nie posiadam. Czy to już mnie dyskwalifikuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 @Nivez zaproś dodatkowo 4 osoby i zakwalifikujemy Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wszystko zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 O 12 wyniki konkursu na facebooku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi