tiger787w Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wgrałem już trzeci w tym ten i to samo cm12.1_janice-061215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 @tiger787w wyłącz animację wyłączania ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volodia Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przetestowałem na i-9070P nie działa sieć, WiFi, gdy włączysz Latarkę w menu to nie da się jej wyłączyć, ustawienia wyświetlania powodują "zazielenienie" ekranu. Jak znajdę czas przed sesją to może to poprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @Volodia dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Szczepaniak Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam. Czy jest potrzebny cwm czy wystarczy systemowy recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Cwm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisla Kalinowe Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Czy telefon na tym systemie chodzi płynnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Czy są jakieś poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Na razie od października nie ma zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal25 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 witam, czy ktoś mógłby mi pomóc w temacie z tym związanym ? Mam sprawnego Samsunga Advance'a - i chce właśnie wgrac na niego Lolipopa ale szczerze przyznam się bez bicia, że nie ogarniam jak mam tego dokonać... czy byłby ktoś tak miły i zdalnie przy pomocy Team Viewer'a ogarnąłby sprawę ?? PLIIIIIISKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Sorry, ale pomagamy tylko na forum, po to one zostało stworzone https://forum.cyanmod.pl/topic/1367-samsung-galaxy-s-advance-clockworkmod-recovery-w-6038/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi