ohara Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mam problem po wgraniu,cały czas zapętla mi się teamwn czy coś takiego już kilka razy wracałem do stocka i gdy wgrywam wszystko odnowa to tak mam,problem się zaczął po wgraniu kernela 3.7 i odtąd mam problem z zainstalowaniem cm11.Już nie mam pojęcia co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @ohara zobacz czy najzwyklejszy wipe nie pomoże, jak nie to daj format /system /data /cache i dalvik i wgraj rom od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wgrywałem już kilka razy,teraz np.chciałem doinstalować gapss i zrestartowałem do recovery i zapętlał się do napisu samsung i wyłączał,robiłem tak po wgraniu stocka 4.1.2 xeo,potem root,potem to: Wipe Data / Factory ResetWipe cache partitionAdvanced > Wipe Dalvik cacheMounts and storage > Format System > Go BackWybierz opcję Install Zip > Choose zip from sdcardi poźniej jak chciałem wejść do recovery to właśnie włączał sie tylko do napisu Samsung i tak wkółko restart i do samsung. Po długiej walce udało się wkońcu wgrać i wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mam zrootowany soft 4.1.2, czy muszę wgrywać jakiś inny kernel czy może być ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 wgraj kernel chrono jest on razem z TWRP do wgrywania CM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Warto go teraz instalować? Mam od dwóch godzin cm.10.2 i nie narzekam, ale myślę nad zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 dobry jest ale 10.2 o wiele lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Czyli zostanę przy 10.2, warto doinstalowywać do niego chrono kernel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 działa z nim nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zainstalowałem Rom wraz z odpowiednimi gappsami (te z forum), lecz niestety nie zainstalował sie sklep play. Wszystkie aplikacje googlr zainstalowały się oprócz google play. Próbowałem kilka razy instalować lecz nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 format system, Flash Rom i gapps nic nie stracisz a gapps powinny być wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dalej brakuje sklepu play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 to może zainstaluj manualnie apk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 gdzie mogę je znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 normalnie napisałbym "Google nie gryzie" albo coś, ale że to forum jest inne staramy się robić wszystko porządnie wiec znalazłem:p http://pluto.androidapksfree.com/mamba/com.android.vending-v6.0.5-80430500-Android-2.3.apk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zainstalowałem aplikację lecz występowały problemy z działaniem. Wróciłem do starszej wersji CM a tej nie będę już raczej ponownie instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 @valkollos rozwiń proszę swoją wypowiedź 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zainstalowałem aplikację sklepu play, lecz występowały problemy z działaniem, zacinanie się, brak odpowiedzi itd. Wróciłem do starszej wersji CyanogenMod (10.2) a tej raczej nie będę instalować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 A jednak... Nawet wersja finalna ma problemy... Jeszcze wczoraj myślałem, że to wersja nightly (stable).... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Z początku myślałem że to wina gappsów ale jednak są to odpowiednie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztan666 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 albo tak ma być albo jest błąd w opisie/linku do orginalnego postu bo orginalny post to rom 5.1.1 omnirom a w opisie jest napisane ze to 4.4.x cm 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dziwne ja zainstalowałem rom i był to android 4.4.4 KK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztan666 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 a instalowales tego 5.1.x? bo bym sprawdzil ale sie cykam bo jak nie pojdzie to musze znowu przez odina a już rzygam tym XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 @up ja kiedy miałem jeszcze Ace 2 zainstalowałem cm12.1 i więcej niż 0,5 godz nie dało się go trzymać. Ciągle się resetowal i zamulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Cześć Chcę zainstalować CM11 i będę robił to pierwszy raz i potrzebuje pomocy. 1. Gdzie mogę znaleźć Oficjalny JB i recovery lub dowolny custom rom (4.1.2+)?? 2. Mam android 4.1.2 mogę od razu zainstalować CM11 czy muszę mieć 4.4.4 KitKat?? 3. Jak długo trwa cała instalacja systemu?? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi