Mateuszhe Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19] Zastanawiam się nad: -Motorolą Moto X 2gen. - Motorolą Moto G 2gen.Lub jakieś Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Więc tak, większość urządzeń ma oddzielną pamięć /data oraz /sdcardNatomiast lg łączy te pamięcinie tylko LG,w moim s3 mini tez są połączone te 2 partycje xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Mogę Ci polecić Motorola Moto X 2nd Gen. Ma 2 GB ramu i 16 GB wbudowanej pamięci co myślę spokojnie Ci wystarczy by aplikacje płynnie chodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Oczywiście Z2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja osobiście wziąłbym HTC One M7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A moja propozycja to Asus Zenfone 2 oraz meizu mx4 - popatrzcie tylko na ich wydajność, z wymienionych już to ja bym polecił Oneplus One oraz HTC, sony z3 compact- świetna marka, co chwile są aktualizacje jakiś apek\systemu, z czego u mnie w HTC nie ma (należy też zaznaczyć, że mam budżetowca, ale domownik ma budżetowca z sony i też ma aktualizacji sporo ja praktycznie nic) z czego HTC ma na prawdę fajny launcher. Jeśli chodzi o pamięć to ja radzę brać jak najwięcej, ja mam 4 wbudowanej i 16 na karcie, niestety to zbyt mało.Co do modowania to robiłem tylko HTC i samsungi no i powiem szczerze, że jak zazwyczaj nie lubię samsungami to w modowaniu w porównaniu do HTC są znacznie łatwiejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A HTC Desire 820? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Fajny, 8rdzeniowy tylko z tego co wyczytałem to grzeje sie przy graniu troche aczkolwiek no każdy smartfon przy dość intensywnym użytkowaniu wydziela cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jeszcze mam czas będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 One Plus One lub One Plus Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 popieram kolege wyżej, jeśli nie potrzebujesz telefonu na teraz to najlepiej poczekać na oneplus two. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 One Plus One lub One Plus Two w jakim sklepie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 może oficjalnym https://oneplus.net/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ok. Chociaż wolałbym kupić w jakimś sklepie typu Media Markt itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 w sieciówkach raczej nie znajdziesz tego telefonu. Ja tam nawet wolałbym brać bezpośrednio u producenta a nie przez pośredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tak sobie oglądam i Asus ZenFone 2 jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Fajnie. Ze zwrociles uwagę, szkoda tylko, że 2 tygodnie po tym jak Ci go zaproponowalem :| Moim zdaniem, w tej cenie to wydajnosciowo zenfone jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Szkoda że jest czerwony. Są tu jacyś użytkownicy Asusa i mogą się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tuman Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Byle nie Samsung. Ja ostatnio kupiłem Sony Xperia M2 (wiem, trochę mniejszy przedział cenowy) ale jsetem niesamowicie zadowolony. W porównaniu z Galaxy to jest perełka ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @tuman bo Sony tak naprawde nie zarabia na smartfonach tylko na na przykład bawełnie xdA Samsung to co innego,masówka itd...Luknij na MyPhone Luna i Infinyty 3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 może oficjalnym https://oneplus.net/pl A w Polsce można go jakos kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 nie tylko, z oficjalnej witryny producenta też można to zakupichttps://oneplus.net/pl/one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Na dzień dzisiejszy:Asus ZenFone 2 vs Nexus 5 vs Motorola Moto X 2nd. Gen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19]
Zastanawiam się nad:
-Motorolą Moto X 2gen.
- Motorolą Moto G 2gen.
Lub jakieś Sony.
Top użytkownicy dla tego pytania
20
10
6
3
Popularne dni
3 Cze
14
18 Cze
12
27 Cze
7
1 Cze
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Mateuszhe 20 odpowiedzi
PeliKan 10 odpowiedzi
krolm100 6 odpowiedzi
seelvinho 3 odpowiedzi
Popularne dni
3 Cze 2015
14 odpowiedzi
18 Cze 2015
12 odpowiedzi
27 Cze 2015
7 odpowiedzi
1 Cze 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
NeoCM
Jeżeli pryzmujesz tylko jeden telefon to po co jest ten wątek>? Przecież masz już wybrany.
eitheer
z2
krolm100
A moja propozycja to Asus Zenfone 2 oraz meizu mx4 - popatrzcie tylko na ich wydajność, z wymienionych już to ja bym polecił Oneplus One oraz HTC, sony z3 compact- świetna marka, co chwile są aktualiz
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi