DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czy to nie jest wkurzające, gdy jest mało pamięci na aplikacje, a masz dużą kartę pamięci a prawie pustą? Ten poradnik pomoże przenieść pliki data i pliki obb na kartę SD. Jak wiadomo potrzebny jest ROOT i program Folder Mount(w Sklepie Play jest płatna ale jest również wersja Lite, ale pozwala przenieść tylko 5 plików). Jeśli już masz ROOT-a i tę aplikację to zaczynamy 1. Odpal Folder Mount po czym: 2. 3. 4. 5. 6. I na koniec, po przeniesieniu plików na SD, montujemy I to na tyle. Pliki nadal będą widoczne w menedżerach plików w pamięci wewnętrznej, ale również na karcie SD, ale najlepsze jest to że mimo że pliki w pamięci wewnętrznej są podpisane że zajmują np. 100 mb to tak naprawdę nie zajmują nic ;p *MAGIC* 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 well.. jednkaże prostsza metoda niż moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @PeliKan ajj.. sory, nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Pawliniak ale nw czy nie kasować gdyż iż ponieważ istnieje już taki poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @DaRkShAdOw hmmm, mam pomysl, albo dodaje Twoją część posta do mojego poradnika i dopisuje że jesteś współ-autorem albo to zostawiamy jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 możesz dodać jako drugą część dla "bardziej zielonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Niech zostanie. Inaczej się nazywa zobaczymy jak użytkownicy będą do niego trafiać. Koniec spamu już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Mój telefon albo nie widzi w ogóle pliku do instalacji,albo jak już zauważy, to nie chce się zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ten telefon nie posiada pamięci wewnętrznej na własne pliki, patrz toa teraz podziel 158MB na /system /data /preload /recovery itpwięc to nie możliwe byś miał pamięć wewnętrzną na własne pliki, Twój telefon już używa karty pamięci jak pomięć sdcard0, więc nie ma potrzeby/to nie możliwe byś zamontował coś z sdcard0 na sdcard1 bo masz tylko sdcard0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi