DusieK Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ejj .. bo przez was se pou zaraz sciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @czm nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A nwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mam prośbę, nie róbcie sobie z tego aż tak czatu, można tu pisać o aplikacjach na lowcendowy telefon ale bez przesady, pw to to nie jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Co do takich gier, polecam logiczne. Przykładowo Circuit Flows. Jak na LG E400 się nie tnie, to pójdzie wszędzie. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 zależy czy wymaga ona armv7, bo jeśli tak to autor tematu juz sobie niestety w nią nie pogra,hmmm... Dumb Ways to die jest dość ciekawą grą, albo 2048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Tak się zastanawiam w co zagrać na Mini 2. Cm 10.1 Earn to die 1 i 2 przeszedłem i cały gram w Don't touch the spikes i Smash Hit. Ale dwie powtarzalne gry to trochę przesada Tak więc coś fajnego byleby się nie ścinałoPS nie chce Pou, bo ogrywałem go rok na tablecie i już nim rzygam. A Talking Tom niepotrzebny bo mam swojego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Może Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Co co jest? Bo Cię nie do końca rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Znajdź sb na moim pulpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki za myśl! Zagram w kalkulator! Może przeanalizuję.1. Sprawdzę2 Trudne to jest? Bo mnie korciło a słyszałem, że trudne.3 Sprawdzę4 Miałem, fajne było ale później za trudne Może spróbuję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 2. Wystarczy często grać a później idzie z górki - tyle że na miniaczu są zwiechy na tej gierce [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Proponuję grę Pou. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!Na Evo7 grałem w to rok. Nigdy więcej ;_; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 hill climb racing? subway surf? real drift? gta III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @DaRkShAdOw to raczej na dzisiejsze low-endowce, na te starsze... to już nie koniecznie; pamiętam był port gta 3 na gt540 i o dziwo działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No na np. mini 2 poszlo na cm10.1 zwlaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Od siebie polecę Resident Evil 4 (wyszła wersja Angielska, krąży po internecie).Game Dev Story. No i emulacje My Boy i snes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukizel Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Terraria jest nice Na Armv6 wyszedł port Subway Surfers, krąży gdzieś po xda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dużo takich logicznych gier jest na słabsze telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Super Mario Mahjong Solitaire Epic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi