Georgi84 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Dobra, przyznaje się(jeszcze) bez bicia, źle spojrzałem na tamtej stronie, kernel jest, tylko do S5... Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 POPRAWILEM LUKNIECIE:>W wiadomosciach nie wyswietlaja mi sie nazwy kontakotow tylko same numery masaakra jakas tak jakby mial problem z pobieraniem ksiazki ... problemu nie ma bo po kazdym restarcie wszytkie pieknie hulla ale kilka minut i potem jakby gubil to wszytko gdzies lub zapominal sciezke dostepu do polaczen kontaktow statystyk smsow wszytko klęka jednym slowem :> a eski wygladaja tak nazwy numerow telefonicznych gdzies jakby spierdzilily [/u rl] aha a rejestr polaczen wyglada tak-po restarcie laduje sie poprawnie ale po minucie mniej wiecej moze kilku minutachtraci nazwy numerow .......... a na koniec rejestr jest pusty jak nizej.................. czyli gubi wszytkie dane oczywiscie ponowny restart przywraca wszytko i dalej tak w kolko sie dzieje nie pomaga ponowne ladowanie ksiazki kasowanie numerow wgrywanie od nowa wstawie jeszce bo udalo mi sie zrobic jak wyglada po restarcie czyli prawidlowo ale po chwili to znika i dzieje sie petla czyli cofamy sie do pierwszego zdjecia tego postu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja bym zaflashowal raz jeszcze bez wipe. Obstawiam jakiś błąd przy wgrywaniu - z czym S3 nie jest niewiniątkiem i to rzecz normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Dobrowolski Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam. Podczas instalacji wywala mi błąd symlink: some symlinks failed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Czyli ponownie pobierz plik instalacyjny - prawdopodobnie jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas.87 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam Niestety mój i9300 po flashowaniu zawiesza się na logo Samsung Galaxy sIII. Ponowne wgranie CM13 z recovery stawia telefon na nogi. W czym może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 To tzw bootloop - należy dobrze wyczyścić telefon (FullWipe). S3 cierpi niestety na tą przypadłość, krąży gdzieś po sieci plik "megawipe" oraz tzw "trzyplikowiec". Tego drugiego nigdy nie używałem ale megawipe polecam bo rozwiązywał wiele problemów. wyklepane z fona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas.87 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Niestety nie pomogło. Myślałem, że to może wina CWM, ale na czystym CWM jak i z nakładką Philz by JustArchi efekt jest taki sam. Przywróciłem telefon Odinem do stockowego firmware`u i na czysto zainstalowałem TWRP przez Odina i po flashu do ArchiDroid jest to samo czyli wisi na ekranie Samsung Galaxy sIII GT-i9300. Jest jakaś szansa na zainstalowanie poprawnie ArchiDroida? Na CM 13 jest wszystko OK OK, udało mi się rozwiązać problem. Mianowicie zainstalowałem TWRP i przed flashowaniem ROMu wykonałem format data, a potem wipe. Instalacja przebiegła bez problemu i ArchiDroid już śmiga. Dzięki za naprowadzenie na źródło problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Czyli jest dokładnie jak napisałem. Nie wyczyściłeś telefonu - to podstawa.wyklepane z fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas.87 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Niby robiłem full wipe, uruchamiałem skrypt mega wipe i próbowałem też opcji czyszczenia do instalacji nowego romu z Philz touch recovery, ale to było na nic. Teraz gra i telefon śmiga lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaktychy Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Mam pytanie Od wczoraj jestem po instalce archidroida 3.0.2 Wywala mi co chwile błąd "aplikacja usługi google została zatrzymana" i jest ogólny problem z ściąganiem i instalowaniem jakichkolwiek rzeczy ze sklepu play Czyściłem już pamięć podręczną ale bez rezultatów. Pomoże ktoś ? Ps tak jak w instrukcji odchaczylem apki do minimum i zostawiłem tylko CORE Jeszcze jedno pytanie, ten romik pójdzie też na I9305 ? ODIN--->ROOT--->TRWP--->CYANOGENMOD 13--->RR 5--->LINEAGEOS 14--->ARCHIDROID 3.1.5 (BRAK BEOFLA, BRAK MMS)--->ARCHIDROID 3.0.2 (JEST SZYBKOŚĆ, WSZYSTKO HULA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ten rom tylko na i9300 Wybrałeś gappsy przy instalacji romu co nie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaktychy Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tzn gappsy są wgrane w instalke tak? Wybrałem opcję Core i do tego Gmail i YouTube reszta odchaczona. Usunąłem aktualizacje w menu/aplikacje/usługi google i przez moment było spoko a potem zaś ten sam kominikat. Chciałem wkleić foto ale chyba print screen przestał działać po naciśnięciu dolnego i blokady. Nie widzę nigdzie kalendarza chciałem go właśnie dociągnąć ze sklepu ale przez 15 min jest status instaluję i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tak, te wbudowane w rom Z tego co pamietam do wyboru tez były usługi Google i sklep play Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaktychy Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Pobrałem aplikację "Link2SD" wyszukałem usługi google i dałem "wyczyść dane aplikacji" i następnie "zintegruj uaktualnienie z systemem" Narazie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi