Andrzej Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam mam problem z xperia e1 d2005 mianowicie po zmianie oprogramowania czy tez po wlaczeniu pisze mi check fail a aplikacja to com.sonyericsson.startupflagservice co to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wgraj jeszcze raz system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Oraz zrób Wipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam mam problem z xperia e1 d2005 mianowicie po zmianie oprogramowania czy tez po wlaczeniu pisze mi check fail a aplikacja to com.sonyericsson.startupflagservice co to moze byc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi