Andrzej Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam potzrbuje oprogramowania brandowanego orange bo cos sie popsuło i chce odac na gwarancje problem jest w tym ze mam cm zistalowany a chce od orange zeby uznali gwarancje z góry dziekuje za pomoc chodzi mi o ten soft D2005_20.1.A.2.14_Orange.ftf nidzie nie mozna go znalesc jest na chomikuj ale za zuzo zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Link: https://drive.google.com/folderview?id=0B05-V4Vz-_mwflBDNlVRdUE4aHJVd05uNnhVUW9OakNsUmlsRmNJZTJfaVAzWHlkVFZtdGc&usp=sharing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ściągnę Ci zauploaduję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jeżeli masz taką mozliwosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam potzrbuje oprogramowania brandowanego orange bo cos sie popsuło i chce odac na gwarancje problem jest w tym ze mam cm zistalowany a chce od orange zeby uznali gwarancje z góry dziekuje za pomoc chodzi mi o ten soft
D2005_20.1.A.2.14_Orange.ftf nidzie nie mozna go znalesc jest na chomikuj ale za zuzo zajmujeOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi