Andrzej Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam jak zablokować bootloader w xperi neo jezeli setoolem box 3 to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 spróbuj to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mam setoola box 3 tylko jak go zabolokowac przez boxaSimloki oprogramowania poczowszy od c510 po z3 i tablety to wiem ale zabokowac boot loader to nie wiem przex boz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Darmowym s1tool zablokujesz go po przez jedno kliknięcie .http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4483-sony-ericsson-xperia-x8-android-237-nie-jest-stabilny-co-polecacie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chodzi mi przez setool box 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 nigdy nie miałem z boxem doczynienia , a i winternecie mało o tym piszą więc sorki nie pomogę A w instrukcji opsługi nic nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koperta4512 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Sciągnij s1tool, kliknij RESTORE i podłącz wyłączony telefon z wstecz. SEtoolem się nie da z tego co pamiętam - ewentualnie możesz wgrać plik S1Boot_MSM8255_R9A022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam jak zablokować bootloader w xperi neo jezeli setoolem box 3 to jak
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi