alfamaniek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 przytrzymałem VOL+, Home, Power ,wibracja się pojawiła, ukazał się niebieski napis i wtedy puściłem klawisze i normalnie się załączył telefon . Czyli nie wszedł tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czyli tylko stock zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czyli od nowa wgrać oprogramowanie tak ? oraz dobre wybieram oprogramowanie niżej screenie ? Pytam bo po wgraniu prze Odin-a i odłączeniu telefonu na oczywiście komunikacie/na zielono/ PASS! Na telefonie wyskakują komunikaty że Aplikacja Ustawienia została zatrzymana,Aplikacja S Notatka została zatrzymana,Aplikacja S terminarz została zatrzymana,Aplikacja Pamięć Kontaktów została zatrzymana. Inne także np. S Note provider,proces android .process.media też zostały zatrzymane,pamięć aplikacja multimediów zatrzymana. Co robić Pomocy taką mam wersję numer itp w swoim S4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z tymi komunikatami to różne rzeczy są. Czasami wystarczy stock, a czasami trzeba oddać na serwis. @DaRkShAdOw jak to było z tym ZTE? http://www.sammobile.com/firmwares/download/44775/I9505XXUHOB7_I9505XEOHOB3_XEO/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Polecasz mi zainstalować tą wersje firmware z linka co zapodałeś ? hmmm waży aż 1,5GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To jest wersja firmware z pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 w zte było podobne, każda apka została zatrzymana, ale weź tam stock wgraj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 28 minut temu, KitLer napisał: To jest wersja firmware z pierwszego postu Właśnie zainstalowałem wersje z 1 postu czyli I9505XXUHOB7 i dalej jest to samo .Nawet Knox nie da się włączyć na telefonie a o komunikatach mogę napisać tak że dalej wyskakują... Kurcze nie macie gdzieś linka do starszej wersji firmware gdzie nie było jeszcze knox-a Chyba że nie polecacie takiej instalować .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To jest jakiś nowy telefon? Na kitkacie było ok? Kiedy robiłeś aktualizację do 5.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Telefon używany ale już go mam ok 1 roku .Na kitkacie było okey z tego co pamiętam Ojj... nie pamiętam kiedy aktualizacja była zaraz chyba jak się pojawiła czyli w roku 2015 w grudniu chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jeśli nie widzisz problemu (poza czekaniem oczywiście ) Spróbuj zainstalować stockowy 4.4 Z tego co wiem, na S4 o wiele stabilniejszy jest 4.4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wgrałem wczoraj 4.4 ;-) wchodzę w telefon.. a tam, na dal 5.0.1 widnieje po ... więc stawiam że KNOX nie żle miesza .. oddałem dziś telefon do fachowca servisu koszt niby 60 zl i odbior w czwartek telefon z rottowaniem.Czas pokaze jaki mi oddadzą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A o co się dokładnie rozchodzi? Bo mi na mojej s4 root zainstalował się bez najmniejszego problemu. Oczywiście tylko przez Odin'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Po prostu root nie przeszedł bez problemów. Ot, zdarza się ;). Oddał do fachowca więc nie ma co drążyć tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 ehem to współczuję I powodzenia, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dopiszę się tu jak tylko wróci do moich rąk Wrócił z powrotem S4 i 60zl kosztowało NIBY z rootowanie gościu kasę wziął,do domu przynoszę telefon włączam i podpowiedzcie mi jak mam sprawdzić czy został z rootowany ? Na moje oko nic się nie zmieniło tj. aplikacje się po włączeniu wyłączają i komunikaty nadal wyskakują jak wyżej pisałem... Sklep Play nie da się uruchomić nadal i nic nie mogę zainstalować przez to Firmware na dal jest takie jak było czyli przed czyli 5.0.1 . Czy po z rotoowaniu jakieś foldery czy ikonki mają się pojawić na android w tel ? Pytam bo nic po rottowaniu się nie pojawiło i zmieniło ;/ Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez alfamaniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 O 23.04.2016 o 13:46, GrzechU napisał: ehem to współczuję I powodzenia, pozdrawiam. Właśnie mi się też udało przed chwilką zaktualizować na KIT KAT 4.4.2 z 5.0.1 za pomocą ODIN 3.10 . Wiąże się to oczywiście z ustawieniami telefonu od nowa ale zawsze cuś.. i wole kit kata ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wiesz. Na Galaxy S4 z androidem 5.0 różnie jest. Czytając na internecie często spotykałem się z opiniami, że jest mega, a innym razem, że to niedorobione zbugowane "cuś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Aha okey ;-) Hmmm.. z tego co widzę po odebraniu telefonu od "fachowca" i co niby jest z rootowany telefon a kasę wziął za to ,to raczej nie jest z rottowany tak ? Testuję aplikacją Root Checker Basic i piszę tak ... Chyba że sam teraz od nowa muszę z rootować i za free ale... posiadam teraz dokładnie wersje modemu I9505XXUGNG8 oraz wersje systemu 4.4.2 i kurcze z skąd wziąść mam dokładnie do tego modemu i systemu plik rootujący ? Bo tu nie widzę takiego https://autoroot.chainfire.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja tam widzę paczki tylko dla androida 5.0.1 na s4. Więc no nie wiem. Ale wiem że dla kitkata pomoże Ci Kingo root 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No ja teź właśnie widzę duźo paczek tam ale nie do mojego oprogramowania.Kurcze i roota instalować mi tylko zostało chińskiego...za pomocą kingo ? ? Dobra jednak juz z rootowałem za pomocą Kingo rottem ,zawsze to cuś .. ;-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jeśli wrócił do Ciebie z androidem 5.0.1 a ty wróciłeś do 4.4 to root się usunął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Moźe się to zgadza ? Wszystkim dziekuje za pomoc tu i to ... ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie ma za co Służymy pomocą również w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Spoko będe pamiętał o Was ? Mam aplikacje Tapatalka i do tego forum.. i jestem z Wami cały czas. LUBIE TO i tyle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi