Jacuu Ś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czesc! Potrzebna mi jest Wasza pomoc, opinie, porady. Mianowiccie planuje kupic za jakis czas telefon i zastanawiam sie nad 3 typami:Samsung galaxy s3, galaxy s3 neo(chyba troche lepszy od mlodszego brata) no i moj FAWORYT - galaxy s3 lte (wybralem go,na faworyta poniewaz ma 2 GB RAM)I tu sie zastanawiam, czy kupic tanszego s3 neo, ktory tez wydaje sie byc dobrym wyborem, czy es trojeczke z LTE? A moze zwykly s3?;/ dyylemat maam Dodam, ze mozliwe jest, abym po jakims czasie uzytkowania wgral jakiegos cyjanka czy cos, jesli telefon by wolno chodzil Dodawajcie swoje opinie o tych fonach, doradzcie i poradzcie Aha.. Na allegro widze ze taki Nowy s3 LTE za tysiaka... Ile on naprawde kosztuje?o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wszystkie już nie są najwyższych lotów, powiedz ile masz do wydania i czego oczekujesz od telefonu. Z tych wybrałbym S3 LTE bo ma 2GB ramu, dobry aparat, fenomenalną jakość dźwięku, S3 Neo z kolei ma nieco szybszy SoC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Do wydania? Jeszcze nie wiem, 8stow na pewno, mysle, ze do tysiaca A czego oczekuje? Plynnosci dzialania przede wszystkim.. W miare dobrej bateri (duzo siedze na necie) Ale priorytetem jest, zeby mi nie zawieszal sie...Piekielnie kusi mnie s3 LTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To kupisz już inne modele. Ja na twoim miejscu nie zamykałbym się w Samsungu. Spójrz na modele Sony. np Xperia T3, duży wyświetlacz i dość dobre bebechy. Ponad to zastanowiłabym sie na LG G3s - fajny telefonik, kolega z pracy ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 LG G2 szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzieki Wam wielkie! Ogarne je co i jak ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 możesz zaoszczedzić i kupić LG G2mini za około 600-700zł, 4rdzenie 1Gb Ramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzieki PeliKan wezme pod uwage na pewno ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Sony Xperia Z2 można używaną kupić za 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kurde, staram sie przemyslec w 1000% na co wydam hajs, w tym przypadku telefon... I nie mam pojecia nadal xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 to wybierz sb z 5-10 telefonów i czytaj o nich opinie, na końcu wybierzesz ten który będzie Ci najbardziej odpowaidałmg podać dla przykładu pare telefonów wartych uwagi:Nexus 4G2 miniG3sEw Oppo Find 7 ma domyślnie wgranego Cyanogenmoda, tylko troche droższy niż Twoje środki na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Xperia T3 mnie kusi, ale 1gb ram, nie wiem czy by mi wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Powiem Ci tak, szczerze? To na 1GB ram myśle że powinneś komfortowo obsługiwać Urządzenie, no chyba że naprawde katujesz tel np 4x kompresujesz plik i np 4x wypakowywujesz plik i konwenturujesz cos jednoczesnie grajac w np asphalt 8 na full i sluchajac radia internetowego, no to wtedy 8 rdzeniowy i 2GB ram nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nie noo.. Ale np. na moim s plus majac po zmianie softu do dyspozycji 398 MB ram to przy paru apkach widac, ze sobie nie radzi ;/. Dlatego wole byc w pewnym sensie ubezpieczony polujac na 2GB ram . Ale to co napisales wydaje sie byc klarowne . Xperie tez wezme pod uwage PS: Co sądzisz o galaxy s3/s3 LTE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 co z tego że masz tylko 398mb ram wolnego? tj android sam sb zamknie aplikacje i zwolni pamięc dla danej apki w tle co chodzi, a nie jak Windows że musi mieć wolną, a odnośnie aplikacji to też może być wina procesora, s plus chyba ma novathor o ile pamiętam, dlatego,a o s3.. hmmmPodobno wielu marudzi na matryce PenTile zastosowaną w nim,hmmm s3 lte ma wiecej ram i troche lepszy jest, jest ok, tylko od razu radziłbym wgrać cm'ajak wiadomo samsung robi dość dobre telefony ale os'y do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Hah Dzieki wielkie Stary za opinie Ogolnie to jak zakupie priorytetem bedzie root, a jak by "kulał" to inny soft Zakupie raczej S3 LTE, ewentualnie S3 neo Dzieki jeszcze raz!3mSie WESOLYCH SWIAT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja mam 1GB ramu i mi brakuje, messenger, poweramp, przeglądarka i już brakuje. Z2 będzie najlepszą opcją w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 w Twoim przypadku polecam Greenity jeśli jest na Lolipop'a tzn kwestia ilosci ramu jest zalezna od usera, tzn dla przykladu, mojej matce wystarcza l3 II, a mi już nie xD (co za crap xD) każdy inaczej używa swój telefon, ja w swoim pisze dużo na messengerze,gg, od czasu do czasu vice city bądź inna gierka, bądź ''serfuje'' po sieci różnymi przeglądarkami (od opery po firefox), co jakiś czas słucham muzyki i mnie wystarcza 1GB ram'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Hmm ... czasami warto dopłacić i mieć dobry telefon Polecam S3 LTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 AlvinDK a masz taki? Jak sie sprawuje? Zmieniales soft, czy nie?A wgl to gdzie mozna taki tel kupic? Kupilbym w salonie, ale tam to raczej na umowe.. A ja wole dac Manyj i git . Na dodatek mieszkam w malym miasteczku wiec w tych sklepach ktore mam moze go nie byc ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 @Jacuu ŚMasz alledrogo/olx powinienes tam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem tam nowy juz za 8bomb A takie oferty to przypadkiem nie podrobki? Duuzo sie naczytalem o podrobach zwyklych "es trojek" ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 prosto możesz wykryć czy to podróba, raz sprawdź komentarze dwa lokalizacje skąd kupujesz, podróby są z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacuu Ś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 w ostatniej chwili to zauważyłem, ale wyszło na lepsze, bo chciałem sb kupić Motorole Razr I,ale wysyłka była z Singapuru to ja podziekuje, a tak kupiłem 4X'a powiem tak, na pewno bd to oryginalny jak kupisz używanyjeśli pomogłem daj łapkę w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jacuu Ś
Czesc!
Potrzebna mi jest Wasza pomoc, opinie, porady. Mianowiccie planuje kupic za jakis czas telefon i zastanawiam sie nad 3 typami:
Samsung galaxy s3, galaxy s3 neo(chyba troche lepszy od mlodszego brata) no i moj FAWORYT - galaxy s3 lte (wybralem go,na faworyta poniewaz ma 2 GB RAM)
I tu sie zastanawiam, czy kupic tanszego s3 neo, ktory tez wydaje sie byc dobrym wyborem, czy es trojeczke z LTE? A moze zwykly s3?;/ dyylemat maam
Dodam, ze mozliwe jest, abym po jakims czasie uzytkowania wgral jakiegos cyjanka czy cos, jesli telefon by wolno chodzil
Dodawajcie swoje opinie o tych fonach, doradzcie i poradzcie
Aha.. Na allegro widze ze taki Nowy s3 LTE za tysiaka... Ile on naprawde kosztuje?o.O
40 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi