Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekplacek101 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak nie ma, to się nie da.była by być może taka możliwość, ale musiałbyś przebudować rom.Da się tylko nie tu szukacie. A więc ikona słuchawki z panela gł. trzy kropki pionowe ustawienia i ustawienia dodatkowe tak masz ID rozmówcy i ukryj lup pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję.
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi