Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie ma CM 12 Panie kolego.Ale jest inny rom oparty na AOSP http://forum.xda-developers.com/xperia-neo/development/rom-paranoidandroid-4-6-beta3-t2896201 Posiadasz zwykłą Xperię Neo, czy Neo V ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Neo i cieszko znalesc lollipopTylko ten co podałes nie bedzie pasował bo to od neo vtylko nie da sie z tamtąd pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Musi pasować (być może to port) Jest w dziale NeoNawet autor tematu pisze, że jest dla Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A czy mógł bym uzyskac link do pobrania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Kicha, zamkneli wątek na xda- pewnie link wygasł.Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Znalazłem ten rom zaistalowałem ale tylko pokazuje się logo i tyle czekam 5 min i nic co jeszcze trzeba dograc zeby ten rom działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 wyciągnij plik boot.img z romu i go zainstaluj przez flashtoola (kernel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tak zrobiłem i nic tylko logo i na logu cały czas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Może ten ?? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4300-sony-ericsson-xperia-neo-v-cyanogenmod-12-lollipop-502-legacyxperia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dwa linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4347-sony-ericsson-xperia-neo-cyanogenmod-12-lollipop-502-resurrection-remix/?p=27978 Na twój telefon Daj znać czy poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Poszło ale nie ma tam takiej funkcji jak ustawienia połączeń i dodatkowe ustawienia one są po to żeby tam ukryć albo odkryć numertego nie ma wcale pewnie trzeba cos dograć tylko co trzeba dograć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 zrób screeny ustawien i wstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Oto zrzut i nie ma tam tej funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Kliknij na więcej w sieci zwykłej i bezprzewodowej - tam są opcje sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie ma jest tylko topo prostu może usunięto tą opcje z tego cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W tym cm12 nie ma opcji pokaż/ukryj numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W cm11 tez nie ma cm10.2 tez nie ma i cm10.1 tez nie maa mozna dorobic badz dopisac ta opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak nie ma, to się nie da.była by być może taka możliwość, ale musiałbyś przebudować rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A jak wyciagnać otwarzacz muzyki z tego romu do xperia neo CyanogenMod 12 Lollipop 5.0.2 Resurrection Remix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Po co chcesz to robić?? Ciężko ściągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 nie wiem jak sie nazywa ten otwarzacz to bym sobie sciagna tylk0o nazwa nie wiem jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A nazwa tego odtwarzacza jak brzmi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 MuzykaW tym romie nie ma tej apki jak rozpakowałem rom i gapsy tez tam nie maBył bym wdzięczny jak byc ta apke wyciagna z tego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Spróbuj sam, zainstaluj ROOT EXPLORERA wejdź w /system/app i tam znajdź sobie aplikację jaką potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję.
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi