Pawliniak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Slim Bean 4.0By XtReMeSiLeNcErCompatible Kernels:Lupus JBV2Fusion V4.5Fxp 145 kernelInstalacja:1. Pobieramy rom2. Wrzucamy na teleofn3. Pobieramy kernel fusion v3.6 i wrzucamy na telefon4. Wchodzimy w recovery5. Full wipe6. Flash rom + play store7. Uruchamiamy ponownieDownloads:Slim Bean 4.0 - DownloadGapps - DownloadFusion 4.5 Kernel and Modules - DownloadRoot Fix - DownloadStock ICS FTF - DownloadAddons:Increase Internal Memory works 100% - hereXperia launcher with widgets - DownloadGalaxy S3 Touchwiz Launcher - HereStock CM10 Lockscreen - DownloadLink do xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1959054 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszell Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 @Nowa wersja 4.0 wydana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zaktualizowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladerso19 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 przetestuję ten romik Ten romik nawet jest fajny , ale miałem problem na tych kernelach co miałeś nie wchodził w CWM , więc zastosowałem inny odpaliłem CWM zainstalowałem wyjełem baterie wgrałem kernel od cb i poszło ale długo się włączał , masz może jakiś kernel dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik122 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam.W czasie instalacji romu wyskakuje error, (Status 7), na końcu pisze Installation aborted.Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Masz nieodpowiednią wersję Recovery kolego.Podaj jaką posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi