Paweł Wasilczyk Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam,Mój angielski Xperia X10i po włożeniu byle jakiej karty SIM, każdego operatora nie działa. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jeżeli ma simlocka to jak ma działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Wasilczyk Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie ma simlocka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Złe umieszczenie karty. Problem z softem (preferuje zainstalowanie innego). Można spróbować wykonać full wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koperta4512 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Napisz coś więcej np. czy pokazuje ci się okno w które należy wpisać kod pin, czy telefon nie widzi karty sim bez pinu ale z pinem już widzi itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 na moje ma simlocka.Tym bardziej, że jest z Angli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paweł Wasilczyk
Witam,
Mój angielski Xperia X10i po włożeniu byle jakiej karty SIM, każdego operatora nie działa. Co robić?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi