dawkosz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 czy na 2.3.4 rom będzie śmigał ? ,bo siedzie już w tym troszkę ,ale dalej nie rozumiem ,czy jak wgrywam nowy rom to z tym niesie się nowa wersja softu androida ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bvrg Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a ja mam dość poważny problem, często jak odwiedzam Google Play, to mi go zamyka bez powodu, da się z tym coś zrobić?już nie mówiąc, że część aplikacji, która mi wcześniej działała teraz stwarza problemy i wywala do głównego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Full wipe został wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bvrg Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 trzy razy robiłem wszystko postępując zgodnie z instrukcją (krok po kroku) i za każdym razem jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja miałem taki problem z jednym romem.Mi nie chciało nic działać- i nikt nie miał takiego problemu jak ja. A wyskakuje ci jakiś błąd?Musisz wyczyścić dane z google play - również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zrób wszystko od nowa czasem pomaga. No i czyszczenie jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasyk100 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Czy ten rom zadziała na galaxy ace z"i" na końcu? Jeśli nie to jaki jest najnowszy działający rom na owy model? Wysłane z mojego SAMURAI10(QuadCore) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 @lasyk100 nie nie zadziała. Proszę oto link do odpowiedniego dla s5830i http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2245-galaxy-ace-s5830i-cyanogenmod-102-stable-2014-03-09/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahaka312 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie działa link do ściągnięcia ROMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @Dahaka312 Mi wszystko działa. Spróbuj pobrać z innego komputera lub przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahaka312 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A mogę zainstalować nowszy ROM na starszym?Aktualnie posiadam CyanogenMod 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Możesz. Jeśli coś nie wyjdzie to zainstaluj Stock`a i wgraj tego CM'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashke2y Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam NIe moge zaktualizowac przez OTA, pobiera dane, daje instaluj, zezwalan na dostep do root, restart, otwiera sie recovery, trwa instalacja (robocik) pasek postepu idzie,nastepnie restart , uruchmia sie telefon i znow widze ze mam ta sama aktualizacje do pobrania i tak w kolko...co nie tak robie?Druga sprawa to czy musze kozystac np z link2sd czy wystarczy przygotowac 2 partycje i rom sam sie nia zajmnie?ext 4 czy 3 a moze 2 jaka ma ona byc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buscar71 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 odswieżę nieco kotleta zainstalowałem i niestety kiepsko ten system śmiga. Ma mocne przycinki. Często jest problem z odblokowaniem telefonu. Mimo, że ma sporo wolnego RAMu to telefon częęęęsto przycina. Robiłem wipe 2 razy. Możecie polecić jakiś CM, który będzie śmigał naprawdę płynnie? Może być jakiś starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 z tym nie powinno byc takich problemów. Jest to wersja stable. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buscar71 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie wiem dlaczego ale jest to mega irytujace. Szczerze to Froyo duzo lepiej chodzil:P To co polecicie jakiegos innego moda? Zalezy mi na naprawde plynnym dzialaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drift3rtm Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zrobiłem wg instrukcji i....WSZYSTKO ŚMIGA JAK SZALONE. Jesteś moim mistrzem. DziękiBrakuje mi tylko opcji pod przyciskiem power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam, spróbowałem u siebie na GT-S5830 z ori brandem Plusa. Od początku jak wrzuciłem CM 10.2 był problem z google play, tzn. pojawiał się komunikat o zatrzymaniu jakiejś usługi. Próbowałem różnych rozwiązań, podawanych na necie ale nic to nie dało.Przed napisaniem tekstu uruchomiłem ponownie tel i na wstępię pojawiły się takie oto komunikaty - "niestety, aplikacja...została zatrzymana" :-Trebuchet-Usługi google play-com.google.process.location-com.google.process.gapps W międzyczasie czyściłem pamięci i dane w aplikacjach google (Sklep, Usługi, Framework) i nic. Zdarzyło się nawet, że Sklep przestał działać. Instalowałem ponownie CM, ponieważ mimo backupu ori system Android nie wstał, robiłem Wipe (m.in.cache, dalvik) przed ponowną instalką CM ale problem pozostał. Nie mam jak wrócić do ori softu więc muszę zostać przy CM. Czy da się to naprawić aby pozbyć się komunikatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Hmm to wina paczki gapps. A jaką instalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie instalowałem zewnętrznej paczki bo sądziłem, że Sklep jest zaimplement. w wersji 10.2. Znalazłem jakieś linki do gapps'a dla 10.2 ( http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps ) ale są starsze niż sam 10.2 wieć nic nie instalowałem. Poza tym plik ma prawie 90 MB więc go nie pakowałem do tel. P.S. Dodam, że po zainstalowaniu CM i przejściu kreatora miałem już Sklep Play (więc podejrzewam że się zainstalował lub był w jakiejś wersji). W tej chwili komunikaty pojawiają się po uruchomieniu tefonu. Jak tel już chodzi i zamknę wyskakujące komunikaty (tak do 3-4 minut od włączenia) to się nie pojawiają.Czekając na odpowiedź sam zainstalowałem gapps z linku wyżej. Owszem, nie ma już komunikatów o błędach, natomiast nie uruchamia się kreator personalizacji na początku uruchomienia systemu, jest od razu język angielski, nie działa ikona z pogodą obok daty (działała bez paczki gapps). Z kolei po ponownym uruchomieniu tel pojawia się tylko kręcące kółko CM i nic się nie dzieje. Nie działa WIFI - nie uruchamia się mimo włączenia w ustawieniach. Nie ma paska górnego z opcjami. Masakra z tym. Po wielu bojach i krytycznym stanie CM wgrałem stock Antka 2.3.5 bez brandu i śmiga aż miło. i jeszcze dla potomnych - czy oprócz WIPE powinno się obowiązkowo robić FORMAT (cache, system, ....) przed instalacją ROMu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvos Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 link nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jaki link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Działa link poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mousy Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Czy byłby ktoś w stanie zaaktualizować link? ;/ @EDIT Najmocniej przepraszam działa z opóźnieniem link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Poprawiony link na szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi