siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Niestety dalej " <1> setup connection..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spróbuj pobrać młodszy soft np na bazie 2.3.3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spróbowałem jeszcze raz i wyskoczył mi błąd: "<1> --- cannot open the usb serial port. code: 2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Możesz jeszcze spróbować programem KIES wgrać awaryjnie firmware.Jeżeli masz to otwórz kiesa i w opcjach jest awaryjne wgranie systemu...pro po ten błąd jest spowodowany sterownikami.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zaraz ogarnę kiesa, coś tam nim próbowałem dzisiaj ale jeszcze lookne. Nie mam skąd pobrać firmware bo wszystko na hotfile a popadało. Pobrałem z 3 softy i żaden nie działa. W kiesie mam podać jakiś kod odzyskiwania. "wprowadz kod odzyskiwania z poprzedniego komputera, aby przeprowadzic odzyskiwanie awaryjne" ??Cały czas mam łączenie...Odzyskiwanie też nie działa, wpisuje nazwe "GT-S5830" oraz prosi mnie o S / M podaje to co z baterii i odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja bym szukał tu...http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-S5830 Ale FBI zamknęło Hotfiles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szukałem już tam dzisiaj. Wszystkie pliki były na hotfiles. Oczywiście jak zrypałem fona to wiedzieli kiedy zamknąć ;D Kies mnie woła o ten " kod odzyskiwania z poprzedniego komputera". Nie czaje tego. Gdzie to znajdę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A weź Aktualizacja i inicjowanie oprogramowania układowegoSM masz pod baterią.. to jest inny sposób... ps. tamta opcja jest przydatna w tedy, jak wgrałeś już soft przez KIES.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 "GT-S5830 nie obsługuje inicjowania." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 szkoda... chyba Ci już nie pomogę.. :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobra, spoko Za wszystkie odpowiedzi za chwilę dostaniesz punkty. Ostatnia próba, pobieram jakiś firewall a ja nie zadziała to idę go oddać do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Gniado Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 a jak przed wgraniem cm nie wgrałem cwm a tel zaciął sie na logo to znaczy że go zepsułem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie. A jaką wersje CWM masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninja88 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam problem...Po wgraniu mam biały ekran... jak próbuje wejść do menu przez home i włącznik to również jest biały ekran. Wpisałem w google pisza żeby podmienić boot ale gdzie i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli działa ci CWM, to wgraj najnowsze.Potem reboot recvoery I wipe i wgraj rom. TO powinno pomóc. Bootloadera nie podmienisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninja88 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Problem w tym że mam po włączeniu home + włącznik tylko logo samsung a następnie biały ekran... Jak zrobić to inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A możesz włączyć tryb download ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninja88 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 gdy próbuje download to tez biały ekran.Postępowałem zgodnie z instrukcją napisana przez cristofersonI niby było ok dopóki nie zrestartowałem fona... Teraz widze tylko logo samsung i następnie biały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzymaj tak, aż ci pójdzie taki tryb- on MUSI wejść, nie ma takiej opcji.Bez tego nie uratujesz telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninja88 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Faktycznie dłuższe przytrzymanie przyniosło efekt, wszedłem do trybu home + włacznik... spróbuje beckupa... jak nie pójdzie to będe kombinował dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Spróbuj wgrac najnowsze recovery. jak sie nie da, to wgraj od nowa soft.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na tym ROMie nie działa mi udostępnianie internetu. Przy próbie włączenia hot spota pokazuje "błąd". Działa u Was to?Dodam, że włączanie np. samego WIFI trwa bardzo długo i czasem się też nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zap.marcin Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Niestety nie działa ten ROM z ClockworkMod Recovery 6.0.4.6 czy wrócić do starszego CWM można tylko przez ODIN czy z poziomu CWM także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie działa bo jest inna ścieżka script-updater .. No tak... Inne recovery.. do jakiego modelu? Galaxy Ace recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaki Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Na tym ROMie nie działa mi udostępnianie internetu. Przy próbie włączenia hot spota pokazuje "błąd". Działa u Was to?Dodam, że włączanie np. samego WIFI trwa bardzo długo i czasem się też nie udaje. Mam ten sam problem. Pierwszy raz wgrywałem rom na telefon i nie działa udostępnianie internetu przez hotspot. Przez USB działa. Mam włożoną kartę sim aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi