nizki Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Zaktualizwałem do wersji 10.2. Proszę ponownie pobrać i zainstalować paczkę No zainstalowałem - jak nie urok to... przemarsz wojsk radzieckich:Teraz wprawdzie już mogę wybrać dźwięki, ale tylko z ograniczonej listy dźwięków systemowych - nie mogę wybrać dźwięków np. za pomocą menedżera plików.Rozwijana belka z ikonkami wybranych ustawień (włącz/wyłącz GPS, WiFi, BT itp.) rozwinęła się tylko raz, po czym zniknęła na dobre - ponowna jej instalacja w "ustawieniach" nic nie dała.W lewym dolnym rogu ekranu głównego jest niebieska słuchawka - czyli ikona systemowego dialera. Po jej naciśnięciu za każdym razem dostaję komunikat: "Aplikacja nie jest zainstalowana" Na razie tyle atrakcji z pierwszych 6 godzin użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rozwijana belka z ikonkami wybranych ustawień (włącz/wyłącz GPS, WiFi, BT itp.) rozwinęła się tylko raz Złap belkę z prawej strony (tam gdzie zegarek) i rozwiń - będziesz miał ustawienia (3 godziny na 10.2 dochodziłem do tego xD) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobsley18 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Posiadam na swoim Ace CyanogenMod-7.2-RC3-Democracy, karnel to 2.6.35.7-perf-CL562111 ketut@A0A110 #1.Zastanawiam się czy nie wgrać właśnie przedstawionego tu 10.2 lub pozostać na posiadanym.Chciałbym prosić Was o pomoc w dokonaniu wyboru ;P lub propozycję nowej wersji modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sama zmiana z 7 na 10.2 da ci kopa w wydajności. Jest to wersja stabilna więc instalujac ją masz możliwość aktualizacji przez OTA wiec będziesz miał zawsze nowy rom. ps. OTA w CM wygląda troszkę inaczej i zajmuje dużo miejsca, ale za to nie trzeba robić tego przez komputer. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Erron in /tmp/sideload/package.zip (Status 0)Installation aborted.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Recovery zainstalowane?http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/448-clockworkmod-recovery-v5026-odin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A Cwm recvoery wgrałeś>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Właśnie nie i chciałem wgrać. Chciałem włączyć telefon ale mam cały czas logo Galaxy i nic wiecej. Nie działa opcja wipe cache partition. ;/ Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Hmm i nie idzie wgrać custom recovery? To będziesz musiał wgrać czysty soft... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No właśnie nie mogę nic wgrać na kartę pamięci bo nie czyta teraz telefonu. Mam llogo startu więc nie ma jak ;/ Jest jakiś programik do wgrania roomu? Wiem że coś takiego było na SE, telefon mógł być wyłączony a się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Spróbuj tak wgrać Kernel..http://androidos.webig.pl/root-recovery/cf-root-s5830-3-7-kernel-gingerbread-xxkph/Masz możność włączenia trybu Download jeżeli nie.. pomoże to.. Ci dam poradnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Robiłem to samo tylko z tym poradnikiem http://adrian.kozien.net/samsung-gt-s5830-ace-android-2-3-6-pl-open-root/Robi mi już 10 minut i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jeżeli nie wgrasz czystego firmware to nic nie prowadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Z tej strony co podałeś nie da się pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 google pomaga wyszukaj go tu:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 hehe ;D wiem, wiem. Pomogło mi ;] Już prawie 10 minut programik działa i nic.A da radę pobrać oprogramowanie i odpalić je przez recovery?? Tylko musiałbym do kogoś lecieć kto ma wejscie micro sd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie da sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A jakiś inny sposób niż przez ODIN'a? Odpaliłem to on nowa. Mam 32 minutę i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 serwis. Jaki masz rom ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No taki jak był w oryginale. Nic nie ruszane, dzisiaj nic nie zdążyłem zrobić bo padło.No kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Próbowałeś wgrać jeszcze przy użyciu innego portu usb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Już sprawdzam i dam znać ;]idzie ponad 20 minut i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam. Możesz zrobić screena tego procesu na PC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Chyba się poddam i pójdę do serwisu. :> Ciekawe ile skasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 czemu ty plik OSP masz z rootem?>??Kardynalny błąd.Plik ops musisz mieć oryginalny, a nie modyfikowany. http://www.4shared.com/rar/Bly-PzeS/samsung_galaxy_ace_s5830_odin_.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi