BR4KUS Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 CyanogenMod 12 CyanogenMod 12, system znany chyba wszystkim zaawansowanym (i nie tylko) użytkownikom systemu Android. Instalacja systemu:1/Sflashuj kernel (boot.img) z zip`u z ROM`em2/ Wejdź do TWRP Recovery3/Wykonaj Wipe System, Data, Cache oraz Dalvik-Cache4/Zainstaluj zip5/Zainstaluj PICO GAPPS lub http://gapps.cyanogenmod.pl6/Zrestartuj telefon7/Gotowe! Znane błędy: -Radio FM-NFC-WiFi Direct-A2DP Screenshoty: Download: Weekly Builds: http://builds.hubdroid.com/cm12/nightlies/final/pepper/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jest stabilny? Jak z zużyciem ramu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wiesz co, ja nie miałem jeszcze ani jednego problemu z tym systemem, zero losowych rebootów, jedynym minusem jest jak na razie brak NFC (dość często używam Android Beam) Co do RAMu to nawet nie sprawdzałem xD 123MB aktualnie mam wolne przy włączonych ustawieniach (aż 50MB ) i aktywnych GAppsach, więc w ekranie startowym około 170MB wolnego RAMu powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brytu Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Moge poprosić o aktułalny działający link do tego systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Projekt najwyraźniej wycofany. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi