zdzisław goik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tak jak w teamiacie gdyż mam zamiar wgrać cyanogenmoda 12 A i jeszcze jedno da się jakoś zrobić FULL kopię apki z wszystkimi zapisami, a dokładnie opery mobile z wszystkimi zapisanymi stronami? Bo mam ich koło 200 i nie chcę ich tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 aż takich udogodnień nie ma w androidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zdzisław goik Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ok to strony uratuje brutalnym sposobem bolącej rączki, ale co z rootem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Każdy custom rom ma uprawnienia adminastratora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zdzisław goik Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 XD Chyba się tu troche mijamy dlatego sprostuje. Chciałbym grać do mojem LG L5 roota i cyanogenmoda lecz posiadam system 4.1.2, który jak słyszałem nie da się normalnie zrootowaći dlatego pytam jak tego dokonać? Oraz jak wgrać recorvery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 VRoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zdzisław goik
Tak jak w teamiacie gdyż mam zamiar wgrać cyanogenmoda 12 A i jeszcze jedno da się jakoś zrobić FULL kopię apki z wszystkimi zapisami, a dokładnie opery mobile z wszystkimi zapisanymi stronami? Bo mam ich koło 200 i nie chcę ich tracić
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi