NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 [Xperia E][NANHU][4.4.4][DEV-preview] Unofficial CyanogenMod 11.0 by TamsuiCM11 Jest to port Kit Kat dla osób, które posiadają Xperię E Wymagania:Odblokowany bootladerROOTCWM/Dual Recovery (najnowsze) Soft 11.3.A.2.33 Working:DisplayAudioBluetoothWiFiRILVideo Playback (SW/HW)Mobile Data (3G)LED'sMagnetometer (Screen Rotate)ARTVibratorBattery/ChargingSound RecordingNot Working:CameraVideo RecordingFM Radio Instalacja: 1.Naładuj telefon(100% dla pewności)2.Wgraj czysty Soft 11.3.A.2.33 następnie go odblokuj, zrootuj 3.Następnie wgraj Kernel Zeus na odblokowany BL4.Wejdź do Recovery(Podczas włączania telefonu naciśnij kilka razy vol-)5.Wykonaj wipe data&cache (hard reset)6.Przejdź do mounts&storage, wykonaj format system7.Mount system i mount data.8.Teraz wejdź do install zip from...9.Zainstaluj CM11 w paczce .zip10.Uruchom ponownie Pobierz ROM:http://www.thecomputerparamedic.tk/?page_id=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzlowiekJanusz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cześć. Mam problem z tym Cyanogenomodem, bo po jakiejś godzinie od instalacji przestaje widzieć kartę sim. Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wipe, instalacja ponowna. Trochę dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TGaming Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Link do ROMu nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @TGaming niestety znalazłem tylko na chomikujhttp://chomikuj.pl/kotek560/Sony+Xperia+E+%28C1505%29/cm-11-20140316-UNOFFICIAL-nanhu,3746924738.zip%28archive%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nmat Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam, mam pytanie czy ten CM będzie działać na xperia E4g LTE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie będzie Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nmat Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 2 godziny temu, DusieK napisał: Nie będzie Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk A jest jakiś już zrobiony pod ten telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie ma i nie będzie Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi