Piotr Mazurkiewicz Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam mam problem z wgraniem tego romu gdyż bootloader mam odblokowany i root mam,wgrałem z paczki TWRP 2.8.7.0 robie wipe cache,dalvik,data i system następnie install rom i wyskakuje mi na czerwono E:Error executig updater binary in zip ' /sdcard/uCyan-12.1-b05.zip' Error flashing zipI nie wiem jak zainstalować wszystko zrobiłem według poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @Piotr Mazurkiewicz wgraj kernel via fastboot i dopiero wtedy flashuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdQ Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Czy trzeba mieć odblokowany bootloader aby zainstalować ten system ? Jak trzeba mieć odblokowany, to polecicie jakiś inny system gdzie bede mógł go zainstalować na bootloader : NO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @RdQ tylko i wyłącznie mpodyfikowane stocki na LB oraz przez custom recovery też dla LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spectre8 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Po instalacji romu mam czarny ekran gdy przytrzymam wyłącznik pokazuje mi się menu zasilania mogę wyłączyć tel,uruchomić ponownie lub włączyć tryb samolotowy próbowałem każdego i nadal czarny ekran po bootanimacji,chyba wrócę jednak do stockaMogę prosić o szczegółowy opis instalacji systemu lollipop na xperii s? Bo wcześniej mi wyskakiwalo error executing updater binary przed instalacją romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 1. A jakiego recovery użyłeś? 2. Poprawie pobrał się plik z romem?3. Wgrałeś plik boot.img z romu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spectre8 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 1.Recovery wgrałem poprzez plik boot.img Recovery TWRP 2.8.7.02.Tak,przeniosłem go na pamięć telefonu3.Tak flashtoolem wgrywałem przez fastboota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Mazurkiewicz Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Miałem ten sam problem co @Spectre8 ale wróciłem do 4.1.2Więc jak mam dokładnie zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamlet240 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Do tego rom-u nie można zainstalować podanych gapps. Rom zainstalowałem przez TWRP recovery , a przy instalacji gapps wyskakuje error. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black666 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 tym którym nie dziala recovery radze wgrać to ze stronki http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606 wczesniej tez nie moglem zainstalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Tarasiuk Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Usuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi