Hyniek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jest już CM12 na Ace 2, nie jest oczywiście jeszcze do normalnego użytku, ale wiele funkcji działa i jest stabilny. Wymagany jest stock rom 4.1.2 bądź dowolny custom na 4.4.x Znane błędy: - nadal problemy ze stabilnością Cała reszta działa i system jak na alphe jest stabilny, dla romu nie ma jeszcze dostępnych gappsów. Sposób instalacji: - wejdź w CWM- wipe data- wipe cache- wybieramy advaced > robimy wipe dalvik cache- instalujemy rom- reboot! EDIT: Łapcie gappsy: https://s.basketbuild.com/dlgate/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zipSprawdzone przezemnie. Działają! Download http://www.mediafire.com/download/fadsb7spfmv1q1f/CyanogenMod12_I8160_0324.zip Wszystko robisz na swoją odpowiedzialność 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allcapone Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Naprawde pięknie wygląda. Czekam na w pełni działającą wersje ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebex Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Na to czekałem!!! Od razu flash!!! EDIT: A co z gappsami?? trochę bez nich pusto... EDIT: Łapcie gappsy:https://s.basketbuild.com/dlgate/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zipSprawdzone przezemnie. Działają! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dodałem nowszą wersję do tematu, telefon już naprawiony, można dzwonić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebex Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 I jeszcze coś: reboot do recovery działa,(do download też) ale trzeba czekać parę ładnych minut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allcapone Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jest opcja Wydajność ? Albo coś co ją zastąpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aktualnie nie, z zewnętrznych aplikacji nic nie testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allcapone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Uzywam już trzeci dzień bez przerwy, i powiem że nie jest żle ^^ Z użycierm SetCPU Antutu 12709. Troche sie dialer tnie przy wysuwaniu, fatalny eqalizeri mało "bajerów". Tak ogólnie działa bardzo dobrze, żadnych rebootów i nie jest w 100% spolszczony Po wgraniu Gapsów Antutu 13658 ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 to jest wersja alpha - nie dziwicie się, iż coś nie działa.On i tak jest bardzo sprawny jak na to, co opisujecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlozo9539 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 śmiga jak ta lala. ale nie jest spolszczony na 100%. ale jak chcę przenieść aplikacje na kartę SD to pisze że brak miejsca a mam miejsca że huhu. a moje pytanie brzmi jak się robi zrzuty ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Power i Volume Down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlozo9539 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki za pomoc do robienia zrzutu ekranu ale zgłoszę co mam zrobić gdy chcę przenieść aplikacje w inne miejscePs Sorka za spam zdjęciami Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kolego, to wersja alpha (pierwsza - testowa)Pewne funkcje są jeszcze nie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlozo9539 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ok. Kapuję. Mam nadzieję że w kolejnej wersji będzie naprawione wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allcapone Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jest już nowsza wersja prosze o aktuazlicaje linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Link dodany http://www.mediafire.com/download/6b5n7grj4ghwhg6/CyanogenMod12_0113_I8160.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlozo9539 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ciekawe co jest poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @djlozo9539 musisz przetestować i przekonać się sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebq music Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ładowanie działa już normalnie,wyłączanie oraz resetowanie również można odznaczy,rozmowy też bez zarzutu.Telefon chodzi cudownie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @sebq music cieszy nas ta wiadomość że wszystko działa. Jeżeli jednak coś będzie nie działać daj znać postaramy się znaleźć jakąś alternatywę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebq music Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @Pawliniak Powiem szczerze..myślałem,że będzie mase problemów itp. ale gdy tylko telefon uruchomił się z tym pięknym design'em byłem zachwycony!Zero bugów,crashy.Chodzi bardzo płynnie,wszystko działa bezproblemowo,oprócz nagrywania filmów-ale to nie jest mi do niczego potrzebne.Z niecierpliwością obserwowałem wpisy,że ma się ukazać cm 12 dla naszego ace'a 2.Jesteście wielcy!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Poleć innym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebq music Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Na pewno to zrobię ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlozo9539 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 a mam pytanie czy już można przenosić aplikacje ? na pamięć SD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Systemowo pewnie nie, ale aplikacją na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi