BR4KUS Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jest to malutki programik pozwalający na zrootowanie wielu urządzeń z systemem Android, które nie mają jeszcze odblokowanego bootloadera. 1. Pobierz plik: RootV2.rar2. Włącz w swoim telefonie Debugowanie USB (Ustawienia->Opcje dla programistów).3. Podłącz tablet/telefon kablem USB do komputera.4. Wypakuj wszystkie pliki z pobranego wcześniej archiwum np. na pulpit.5. Uruchom plik root.bat6. Po chwili wyświetli Ci się komunikat, że operacja została zakończona.7. Możesz już wyłączyć okno w Windowsie.8. Restart tabletu/telefonu.9. Cieszymy się rootem i dostępem do plików systemowych!! Tak jak wspomniałem, nie jest 100% pewności, że sposób ten zadziała Skrypt został złożony przez użytkownika @sliwa262 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tego szukałem! Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spakerni Erni Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 nie działa na Andku 6.0 Alcatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad dorula Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 nie działa na Lenovo C2 (K10a40) android 6.0 próbowałem ręcznie powtórzyć wszystko ale bez roota nie mogę robić PUSH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Poradnik powstał kilka lat przed debiutem androida 6, prawdopodobne, że nie zadziała Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi