seitedo Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na mojej M2 z KK.4.4.4 nie udło się wgrać CM12. daj znać jak Tobie poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jakiś błąd podczas instalacji wyskakuje? Recovery wgrałeś wymagane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seitedo Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pawliniak, jeżeli mnie pytasz to prawe cała historia opisana jest w wątkach powyżej co i jak wgrywałem.. Nie pomagało, ostatnie działanie jest w powyższym wpisie. Nic nie dało, wróciłem do KK4.4.4. I poczekam chyba jak już będzie w pełni działający, włącznie z kamerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebq music Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Na mojej m2 nie udaje się nawet wgrać CWM, ponieważ telefon stoi na logo i trzeba wgrywać soft od nowa. Czy ma ktoś pomysł co jest nie tak? STEROWNIKI ; są BL ; odblokowany , tel ; zrootowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Po wgranym cwm trzeba wgrać rom. Też tak miałem na z2 że jeżeli wgrałem cwm to soft nie ruszał. Sprawdź czy do recovery przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebqq qqbes Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie przechodzi nawet do recovery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Roota zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebqq qqbes Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tak, teraz wróciłem już do 4.4, ale cm 12 nie daje mi dalej spokoju. Postanowiłem, że wgram sobie ten system bo zakochałem się w wyglądzie lolipopa i nie chcę zastępować tego launcherami i motywmi. Strasznie proszę o pomoc!! Więc tak wszystko szło w porządku jeżeli chodzi o odblokowanie BL i zrobienia roota. Na tym się zatrzymałem bo nie mogę znaleźć działającego cwm recovery na m2, pomoże mi ktoś ogarnąć to? Z góry bardzo dziękuję o pomoc;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Szukałem i faktycznie nie ma odpowiedniej wersji na tego cm. Spróbuj z najnowszą jaką znajdziesz może przejdzie proces instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zrób coś takiego , Pobierz i zainstaluj flashtoola i wgraj nim cwm , on pokazuje co się dzieje w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 @jankessster jest problem ze znalezieniem cwm dla CM 12. Może pomożesz poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ""Na mojej m2 nie udaje się nawet wgrać CWM, ponieważ telefon stoi na logo i trzeba wgrywać soft od nowa. Czy ma ktoś pomysł co jest nie tak? STEROWNIKI ; są BL ; odblokowany , tel ; zrootowany..""Z tego co widze jest problem z cwm wgraniem a nie z jego brakiem. Dlatego proponowałem żeby wgrał cwm przez flashtoola bo on ma log który pokazuje co jest źle a co dobrze zrobione . Dla jakiej m2 konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebqq qqbes Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 d2303, już straciłem nadzieję że uda mi się wgrać cm12:-( będę próbował wszystko co zaproponujecie bo jak już wspominałem bardzo mi na tym Romie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipcu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Z ciekawości, aparat nadal nie działa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nadal nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebqq qqbes Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 czy jest jeszcze jakiś rom oparty na lolipopie dla xperii m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Herzyk Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witajcie nie wiecie czasem czy w alpha 5 działa aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 @Krystian Herzyk sam musisz przetestować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Herzyk Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Proszę o pomoc ponieważ zawsze przy wgrywaniu kernela ( przez FlashTool) głównie tylko pod lolipop telefon się nie włącza czarny ekran cały czas i wibruje , Przy kernelach z kit kat tego nie mam. Bootloader odblokowany i root zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lankann Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja mam problem podobny, więc to chyba jest problem globalny....Mam wsyztsko root, odblokowany, i po ściągnięciu CM12 powinno się najpierw wgrać za pomoca flashtools recovery podane i wgrywa się, natomiast jak teraz wejść w tryb recovery jak telefon tylko pokazuje logo SONY i restartuje się, nie pomaga VOL+ lub VOL- z powerem. Wie ktoś jak włączyć recovery CM12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @lankann myślę że musisz zaktualizować bootloader, poprzez sony emma, ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seitedo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @lankann myślę że musisz zaktualizować bootloader, poprzez sony emma, ale nie jestem pewienMi to pomogło... Aktualizacja przez Emma.. Ale mam inny problem. Brak WiFi.. Na Cm12.1 nie mogę włączyć modułu WiFi i tym samym nie znajduje mi sieci. Vzy wie ktos jak to rozwiązać? Druga sprawa to brak ustawień połączeń, a konkretnie opcji pokazywanie swojego numeru tel. jak dzwonię do kogoś, np. chcę aby pokazywał się mój numer u kogoś do kogo dzwonię. Proszę o jakieś sugestie.. do do tych dwóch problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 #31#numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seitedo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki.. A kwestia z WiFi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi