Koggz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Proszę o pomoc, główne powody dla którego chcę zmienić rom telefonu to:- standardowy to straszna padaka- nie działa youtube- coś się stało i każda bateria jaką nie wsadzę rozładowuje się bardzo bardzo szybko (kiedy nic się nie robi); CyanogenMod? może coś innego? jakie parametry mam podać? mogę podać to: 11W31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koggz Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 tak mam.. ale mcm10 + youtube zajmuje całą pamięć telefonu, dodatkowo ten x8 ma zbyt słabe parametry aby obsłużyć taki kombajn..teraz już potrafię, to mogę w ciągu 10 minut zainstalować inny rom tylko jaki? jakaś starsza wersja mcm? 9,8,7? ale tam chyba nie ma gapps...co tu zrobić? :/ poleć jakiegoś fajnego, stabilnego i szybkiego roma na ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Są jeszcze modyfikacje żeby poszerzyć pamięć wewnętrzną kosztem karty sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koggz
Proszę o pomoc, główne powody dla którego chcę zmienić rom telefonu to:
- standardowy to straszna padaka
- nie działa youtube
- coś się stało i każda bateria jaką nie wsadzę rozładowuje się bardzo bardzo szybko (kiedy nic się nie robi);
CyanogenMod? może coś innego? jakie parametry mam podać? mogę podać to: 11W31
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi