air360 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Po godzinie zadziałało dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czyli pewnie trzeba dopisać ważną informacje. TYLKO DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH. @air360 gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jest już jakiś nowszy ROM ?Widziałem że są już v20 c . Jest gdzieś wersja pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti2684 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich udalo sie mi wkoncu zrootowac telefon mala uwaga plik o nazwie -root to plik o nazwie UPDATE-SuperSU-v1.94 wklejamy go na karte sd,uruchamiamy tel w TWRP (QuickMemo+wolume+,power) i jest opcja install zip,po czym reboot system i wsio gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 http://androidxda.com/root-lg-optimus-l7-ii-p710tym sposobem zrobilem rota na 4.4.2 kit kat. jesli ktos ma czas niech zrobi temat po swojemu i proponuje edytowac pierwszy post. po 24 godzinnej walce wkoncu sie udalo pozdrawiam.jest to sposob bez wgrywania romu i zbednych kombinacji. podlaczzamy telefon , odpalamy program i wsio gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frank40 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 robiłeś na LG 7II P710 4.4.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 mam aktualnie lg l7 II i mialem soft 4.1 cos brand plusa i zadnym sposobem nie szlo zrobic roota. wgralem aktualizacje na 4.4.2 i tez nie szlo zrobic a na 2 dzien znalazlem ten sposob i dziala. wystarczy miec zainstalowane stery usb podlaczyc tel kliknac root i po kilku minutach mozna sie cieszyc rootem. zamiast superuser czy super su jest kinguser. dziala wszysko jak nalezy. potzebowalem glownie roota dla aplikacji folder mount. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ten sposób powstał po pojawieniu się aktualizacji na wasze telefonu.Ja się nie dziwę, iż teraz działają aplikacje typu Kingo ROOT, bo są coraz nowsze, uaktualniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon71 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam jestem nowy na tym forum chcialbym sie zapytac czy to oprogramowanie moge wgrac na LG Optimus L9 (P760) ??Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 nie nie sprawdź czy w dziale dla Twojego urządzenia są custom romy, jak ich nie będzie, powiadom nas a się pojawią nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon71 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 szukalem i nie znalazlem chcialem jakis nowy rom tylko na zablokowany bootloader obecnie mam 4.1.2 chcialem jakis nowy wgrac bo ogolnie by sie przydalo odswierzyc telefon dodam ze telefon od nowosci smiga ciagle na tym sofcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 musisz odblokować bootloader, na zablokowanym bootloaderze co najwyżej możesz roota strzelić i wgrać xposedhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/342-poradniki-romy-i-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ja wgrywalem rom poradnikiem od g3 programem lg flash tool bo kdz nie poszlo i nie musialem odblokowywac bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 @skate18x masz racje, fuck porypało mi się xd nie wiedząc czemu myślałem że to custom rom xd@Dixon71 nie musisz odblokowywać bootloadera poza tymteż polecam LG Flashtool 1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackControl Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Link do roma jest nieaktywny,Da radę ponownie go aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 https://mega.nz/#!hhlUgQpT!kxN-ckOA-PWH6SWJWLyRfjhEzPWEXOM2edXnYCBT4l0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azazel78 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 https://mega.nz/#!hhlUgQpT!kxN-ckOA-PWH6SWJWLyRfjhEzPWEXOM2edXnYCBT4l0Prosiłbym o to samo co kolega ewentualnie która to musi byś wersja romu ze strony producenta. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReapeR PL Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Czy mozna wgrac rom ze strony producenta : 20B PLi bedzie dzialalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0vereem Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 WitamMam problem ze zrootowaniem LG l7 II , własnie wgrałem soft z 1 strony, wszystko działa ale za żadne skarby nie idzie go zrootować niczym ani rootgenius.Co do tego 17. Wyłącz telefon i wejdź w recovery ( u mnie jest vol + i quick memo i power )wyskakuje mi tylko tyle Ktoś ma jakiś pomysł jak zrootować ten telefon?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @0vereem stock v20c nie zrootujesz tak łatwo, v20a już bardziej się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdzem Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam. ROM ponownie nieaktywny. Będę wdzięczny za wstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @adamdzem proszę http://[link nie zgodny z regulaminem]/uRfHPV20A na Polskęjest to czysty rom, jednakże da się go zrootować bodajże kingorootem, albo irootem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrov Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam, czy mogłbym prosić o wstawkę romu ? poprzednie linki niestety juz nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 już działa i nie potrzeba softu zewnętrznego bo jest zbedny, wystarczy wgrać MD5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDJD Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Cytat JDJD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi