dre4merOn Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Okej mam roota w końcu! Zrobiłem przez kdz fw upd.exe. Super, otwierają się przede mną nowe możliwości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gielara Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja właśnie root'a więc zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonek323 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Root zrobiony Dziekuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie rozumiem 17 ptk kiedy tak robię telefon się włącza w recovery ale nic dalej się nie dzieje ? co się ma stać po naciścięciu tych 3 przycisków oprócz info że po wciśnieciu 8 sek power telefon się normalnie włączy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 bo musisz wgrac roota spod recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No ok wszystko czaje tylko recovery nie chce się włączyć w sensie pisze tylko okno że https://www.google.pl/search?q=recovery+mode+lg&rlz=1C1AVNG_enPL615PL615&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5SbTVK_uAoSuUb3mgcgN&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=uE2Lnf_ch7hKtM%253A%3Bs4qJuY7de3zOkM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.android-hilfe.de%252Fattachments%252Froot-custom-roms-modding-fuer-lg-optimus-l7%252F236518d1377881464-recovery-mode-img_20130830_184629.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.android-hilfe.de%252Froot-custom-roms-modding-fuer-lg-optimus-l7%252F467298-recovery-mode.html%3B2448%3B3264i nic dalej się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 coś źle klikasz powinno wyskoczyc TWRP, ewentualnie użyj awaryjnego skrótu, vol - + Power imho powinno zadziałac... Turn off phone.Press (and hold) vol-, quick memo and power button, till phone wibrates. Then release them, and your phone will boot in recovery (TWRP).Press install,Choose update-supersu-v.94.zipSwipe to confirm flash...Clear? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Fon uruchomił się ponownie z resetem po prostu i nic poza tym ? jakieś jeszcze opcje ?Nie chce w ogóle wejść w menu recovery tylko wyświetla się to jedno okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 a wgrałeś ww rom czy czysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Rom znalazłem z filmu na yt który jest pod 1 postem ponieważ link nie działa autor tego filmu podaje stronę www i z tamtej strony pobrałem POL/POLAND V20A LGP710 703.34 MiB 3254 może to być przyczyna?? Jak możesz to odśwież swój ROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 to było zgłosić, nie jestem jasnowidzem Już działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 OK pobieram za jakieś 20 min się odezwę z postępami pracy Wygląda na to że się powiodło Dziękuje za pomoc wina było w Rom-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Ziaja Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 witam mam system v20A i chciałem go zrootowac ale zamiast recovery wyswietla mi sie ten sam komunikat co koledze wyzej da sie to jakos pominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 postępuj tak jak w 1 pościemusisz ROM-a wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jest to room, który wgrywamy przez CWM, przez co mamy też ROOT na 4.4.2 KK. Okej. Na czystym Androidzie 4.4.2 KK idzie jakoś zastosować ROOT'a? Nie tak dawno szukałem jeszcze sposobu, ale skończyłem z poszukiwaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 to jest soft wgrywany przez KDZ z TWRP, CWM to relikt i dodatkowo nie stabilny, konfliktowy no i niszczacy całą strukture szyfrowania, TWRP zachowuje aktualnie 2 - 3(20C) bloki szyfrowania a CWM NIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jak zainstalować mogę recovery na Androidzie 4.4.2 KK? Pytam, ponieważ chce zrootować 4.4.2 KK ale przedtem wymagany jest dostęp do recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 nie rozumiem pytania... Recovery masz już zainstalowane, wyłacz fon i wciśnij vol+ i quick nemo i odpali ci sie TWRP i tam wgraj root i po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekiukas Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam,czy macie poradnik jak maksymalnie przyspieszyć LG L7 II? Mam już roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 wywal aplikacje śmieciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekiukas Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 a z jakim programem to najlepiej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 [Eliminacja lagów. Zbiór poradników.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 a z jakim programem to najlepiej zrobić? programem? ee recznie usuwasz przez odistalowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy092 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Szybko pomoc, wgrywam softa i przy 3 punkcie wyskakuje jakiś błąd i teraz cały czas telefon świeci mi się na żółto w emergency mode i nawet gdy go wyłącze to nic nie daje. Help xdJuż jest okej. Próbowałem instalować z 10 razy i za którymś się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @Kaczy092 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi