PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zrobiłęm root i bootloader, potem chciałem zainstaować CN7 z forum i wyskoczył mi status 7, więc usunąłem date i cache i zacząłem instalację Gin2KitKat przebiegła pomyślnie ale po rebot nie uruchamia mi się czekam i czekam co zrobić?Robiłem zgodnie z poradnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A wgrałeś boot.img ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 tak boot.img wgrałem przez fasttak jak było podane w poradniku cn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A wiesz że jak ci status 7 wyskoczył to nie wgrałeś gin2 kitkat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ale status 7 wyskoczył przy cn7 a w kitkat complete pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 I nie ma żadnej reakcji telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 zrobiłem rebot i pokazuje się freexperia a potem podświetlony czarny ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 freexperia to 4.1.2 a nie gin2kitkatPobierz taki kernel i go sflashuj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2295074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 nie aktualizowałem swojego se i miałem cały czas podstawowy android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak ty malo rozumiesz.. Kenrel który wgrałeś jest do cm 10 a ty wgrałeś soft z gin2kitkat wiec nie ten kernel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 fakt mało i nie wiem jak to pobrać i co tam pobrać -.- chyba 3eba zanieść do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Na tej stronie ( wysyłam 2 raz) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2295074jest linijka : klikasz na zielone pole LuPuS_haida_GingerBreadv2-full.imgmd5 = 6e0511ef72d390a389225a29cef2b645 oraz na moduły wifi Wiif-Modules.zipmd5 = 31a235c767a73e34f23a85b873f06e01 , gdzie lupus wgrywasz tak jak plik boot.img a wifi modules wchodzisz w cwm i wgrywasz jak zwykły rom bez wipów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PowerMIX Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ok zainstalowane i co dalej? i teraz mogę wgrać normalny rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Możesz zawsze wgrać normalny ROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PowerMIX
Zrobiłęm root i bootloader, potem chciałem zainstaować CN7 z forum i wyskoczył mi status 7, więc usunąłem date i cache i zacząłem instalację Gin2KitKat przebiegła pomyślnie ale po rebot nie uruchamia mi się czekam i czekam co zrobić?
Robiłem zgodnie z poradnikami.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi