PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @Vesania na przykład ta kamerka z honamimega.nz/#!WdIiUaga!Pgett2rgJ9-3FJL72Vsfkl6uUG0Q1R4I3HcWa8PfTS4flashujesz przez custom recovery, powinna działać na romach 4.2+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Mam problem, bo czasem, gdy mam włączone dymki messengera i klikam w pole tekstowe, by coś napusać lub po prostu wysłać wiadomość, to telefon ni stąd ni z owąd się restartuje. Pokazuje się logo CM i kupa. I czasem mi klawiatura laguje. Jak gram w jakąś grę i mam dymek czatu włączony, to kiedy chcę napisać coś to jest taki crash klawiatury i po chwili pojawia się napisamy tekst na ekranie. Ram na pewno nie jest problemem, bo nigdy takowy nie występował. A grałem w cięższe gry.@Vesania na przykład ta kamerka z honamimega.nz/#!WdIiUaga!Pgett2rgJ9-3FJL72Vsfkl6uUG0Q1R4I3HcWa8PfTS4flashujesz przez custom recovery, powinna działać na romach 4.2+Nie otwiera mi się ten link...Jakieś bardziej szczegółowe wskazówki i nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @Vesania zaznacz cały link i wklej w nowe okno przeglądarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @Pelikan A na Cyanogenmodzie działa ta kamerka? Bo chciałem ją zainstalować i Failed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @Vesania tego się nie instaluje... to się wgrywa przez custom recovery, bądź wpycha jakimś root explorerem na system/app 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jak wgrywa?Ja wszedlem w recover w moim tel, wybralem tam opcje Install i znalazlem honai... Źle robię?Jakiś tutorial...?Jak chciałem wepchnąć, to pokazało mi, że nie mam roota...No wgrałem i kamerka ta zepsuła mi telefon. Nie wiem co kolega miał w głowie polecając mi ją.Musiałem system na nowo stawiać, a i mam teraz problem ze sklepem play.Problem taki, że jak wchodzę w sklep play, to jest komunikat, żebym sprawdził połączenie... I wyskakuje co chwila, że Usługi Google Play zostały zatrzymane. Przeinstalowywałem te apki już kilka razy i nic...Mam dane na tel z backupu. Bo przezornie zrobiłem zanim wgrywałem honami.************************************Witajcie, macie jakiś link do orginalnej aplikacji aparatu z samunga galaxy s4 i9505? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi