DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/50424/I9505VJUHOF2_I9505ZTOHOF2_ZTO/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A w jakim celu mam to pobrać? Firmware? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 tak, do wgrania przez odin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A jako co mam to podać w Odinie? PDA? I wcześniej zrobić wipe?A co mi wgranie tego da? Uda mi się wtedy CM wgrać? [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 1. Tak PDA2. Tak po instalacji podczas animacji wyjmij baterię, wejdź do recovery i zrób wipe(nie jest to konieczne ale zalecane)3. Możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 no i co ja mam z takim odinem zrobić, jak nie ma przycusku PDA? Jest to jakiś specjalny dla urządzeń Galaxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 PDA to jest tutaj APchociaż nie wiem czy tą wersją odina dasz rade ale próbuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A którą powinienem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chyba 3.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Telefon, przed wgraniem tego pliku, powinien być ustawiony na aparat, czy urządzenie multimedialne? Chyba zmienię Odina na starszego, bo nie widzi telefonu.Telefon ma być włączony, czy wyłączony przed podłączeniem do Odina? A wipe zrobić przed wgraniem tego pliku? coś takiego. Co dalej? Jakieś błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Musisz wylaczyc telefon i wlaczyc go kombinacja vol- home i power potem kliknac vol+ i wtedy podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Tak wiem xd udało mi się już Dzięki za Andrzeja 5 Tylko tu jest w ciul aplikacji i gier bezsensownych...Posiedzę parę dni na lizaku i podejmę decyzję co do CM. Dzięki wielkie!No i zdecydowalem sie na CMa...I ten sam blad.. ostatnie zdjecie niewyrazne, bo ekran sie przelaczyl...Skoro dzisiaj juz ZNOWU zrobilem wipe, to chcialbym wszystko dzis tez zakonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wgraj custom recovery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wgraj custom recoverywgrałem jakiś 6.0.4.x i to samo. żadnej zmiany. może polecisz jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 najlepiej jakies twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udało się! Dziękuję wszystkim za pomoc Takie pytanie... czy to normalne, że tak sie grzeje urządzenie? Wcześniej sięteż, grzał, ale nie tak bardzo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Vesania tak normalne. Szczególnie przy pierwszym uruchomieniu podczas optymalizacji aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dlaczego, przy niektórych aplikacjach, które chcę pobrać, jest napisane, że moje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją?Przy Androidzie mogłem pobrać... A urządzenia nie zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Aplikacja która chcesz pobrać jest napisana pod Dalvika, a Lollipop działa na Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Gdy włączam telefon to na ekranie gdzie jest logo samsunga, wyświetla mi się w rogu czerwony napis KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING.Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Vesania jakieś tam coś z zabezpieczeniem SE Linux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Czyli samsungowy knox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 W CM aparat jest strasznie ubogi w prównaniu do aparatu w orginalnym systemie.Ma jakieś ukryte opcje ten aparat w CM?Może jakieś dodatki da się pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @Vesania pobierz inną apkę do aparatu z marketu, albo pobierz jakieś przeportowane na przykład z xperi honami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesania Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jakie przeportowanie? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi