janek123pl Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 WitamWczoraj zainstalowałem cyanogenmod 11 na SGSA.Mam 1 problem. Gdy zablokuje ekran (klikam raz przycisk power) to się resetuje po 26 sekundach . I tak jest ciągle jest Dzięki z góry za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Masz podpisane w tablece jaki cm i jaki gapps do tegoWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Gdzie podpisane? tablece? Gdzie to jest? Mam Darkcyanogenmod Czyli cm11 i gappsy od (chyba) Stworzyciela tego darkcyanogenmod na sgsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tableka niżej na stornieWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie widze tabletki. Na jakiej stronie? Na tej z romem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Na tej z gappsami z wiki. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ;/ Słyszałem też że możliwe, że mam starą wersję recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To możliwe że coś dobrze uslyszales, wystarczy wgrac nowszeWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ten rom Darkcyanogenmod jest zajj... Bo nie ma dużo blędów tylko ten 1 fajny błąd. Musze to jakoś naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja nie rozumiem jednego.Jak ktoś ma ci polecić rom "stable" Każdy ma własne odczucia względem użytkowania ROMU. Musisz sam testować buldy romów. To, że ktoś nie ma błędów w danym custom romie, nie oznacza, iż u ciebie one się nie pojawią. To jest właśnie android... Nie wiadomo ..co gdzie jak i kiedy. BŁĘDY występują nawet na oryginalnych stockach dostarczanych producentów telefonów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Stock JB 4.1.2 od samsunga na sgsa to była MASAKRA XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janek123pl
Witam
Wczoraj zainstalowałem cyanogenmod 11 na SGSA.
Mam 1 problem. Gdy zablokuje ekran (klikam raz przycisk power) to się resetuje po 26 sekundach . I tak jest ciągle jest
Dzięki z góry za pomoc!
Top użytkownicy dla tego pytania
31
29
1
Popularne dni
10 Lis
35
9 Lis
24
11 Lis
2
Top użytkownicy dla tego pytania
janek123pl 31 odpowiedzi
jankessster 29 odpowiedzi
NeoCM 1 odpowiedź
Popularne dni
10 Lis 2014
35 odpowiedzi
9 Lis 2014
24 odpowiedzi
11 Lis 2014
2 odpowiedzi
Popularne posty
jankessster
Może to być wina romu, chyba że coś źle wgrales, jeśli nie to znajdź inny rom . Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
jankessster
Status tego romu wg forum oryginalnego jest dopiero w fazie BETA, więc znajdź coś że statusem Stable Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
jankessster
Wipe robisz jak zmieniasz cm na inny rom , natomiast jeśli wgrywasz tylko aktualizacje tego samego romu to nie musisz. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
60 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi