Spikers Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Potrzebujemy Root'a i odblokowanego Bootloader'a.Instrukcja:Najpierw ściągamy najnowszą wersję FlashTool'a ze strony FlashTool.Wchodzimy do folderu z programem i instalujemy znajdujący się w folderze Drivers plik o nazwie ggsetup-2.2.0.10.exe. Sterowniki są niezbędne do poprawnego działania flash toola. Po wykonaniu tej czynności zaleca się zrestartować komputer.Ściągnij Kernel z rozszerzeniem ftf.Ściągnięty Kernel należy wrzucić do folderu o nazwie firmwares, tam gdzie mamy zainstalowanego FlashToola.Odpalamy program i wciskamy Flash, po czym wybieramy kernel, który chcemy wgraćWyłączamy telefonPodłączamy telefon do komputera z wciśniętym przyciskiem wstecz (ale tylko wtedy kiedy wyskoczy okienko i zostaniemy poproszeni o tryb flashowania).Kiedy zostaniemy o to poproszeni, odłączamy telefon od komputeraGotowe. Jak chcesz potwierdzić poprawność wgrania kernela, to w ustawieniach > informacje o telefonie > wersja jądra możesz to zrobić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Poźniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 FLASHTOOL https://docs.google.com/uc?id=0B4GFe3mfg6eycTJnTHZLZGFnY1E&export=download.LINK U GÓRY NIE DZIAŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 http://www.flashtool.net/download.php - masz nowego flashtoola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 @Jakub131a dodałem link do pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbercik93 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dziękuję jestem zielony w temacie bardzo mi pomogło + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi